Lowlands blijft de afgelopen jaren ongekend populair en bewijst opnieuw zijn immense aantrekkingskracht door alle kaarten voor de editie van 2024 binnen een recordtijd van 15 minuten uitverkocht te hebben. Het festival heeft wederom zijn status als snel uitverkocht evenement bevestigd.

Een enkele oogwenk is voldoende, en voordat je het weet, is Lowlands 2024 al volledig uitverkocht. Een verbluffende 120.000 mensen stonden geduldig in de virtuele wachtrij. Hoewel het na het razendsnelle succes van vorig jaar wellicht te verwachten was, blijft het nog steeds een bewonderenswaardige prestatie.

Zomer tickets extra

Voor degenen die de eerste ronde hebben gemist, gloort er nog hoop. In de zomer komt er steevast een beperkte hoeveelheid extra kaarten beschikbaar, en er bestaat ook de mogelijkheid om via Ticketmaster doorverkoopoptie een ticket te bemachtigen. Wel is het belangrijk te weten dat deze optie pas vanaf 18 maart beschikbaar zal zijn. Tot die tijd is het een kwestie van geduld. 

Lowlands 2024

Bij Lowlands weten ze dat een kaartje meer betekent dan alleen toegang. Met de onthulling van de grootste acts voor de dertigste jubileumeditie is de spanning compleet. Queens of the Stone Age, Fred again.. en Goldband zijn de kroonjuwelen die zich mogen tooien als headliners voor Lowlands 2024, temidden van bijna vijftig andere indrukwekkende namen. Van de Sugababes tot het Noord Nederlands Orkest en Nas, het festival brengt een eclectische mix die fans uit diverse genres samenbrengt.

De uitverkochte editie van Lowlands 2024 staat gepland van 16 tot en met 18 augustus. Met het succes van vorig jaar, waarbij zo’n 65.000 bezoekers zich vermaakten, heeft het festival zich gevestigd als een van de grootste in Nederland. Voor de fortuinlijken die een ticket hebben bemachtigd, kan de Lowlands-playlist alvast worden gestart, en het eerste campingbiertje kan proostend worden voorgeproefd. Tot een geweldig weekend vol muziek, plezier en verrassingen op Lowlands 2024!