Mañana mañana festival….zucht. Ja hoor een festival in de Achterhoekse bossen. Wat ontiegelijk heerlijk. Onmundig. En wat voor festival. Mañana mañana is naar eigen zeggen het meest relaxte festival van Nederland. En geloof me, het is waar. Het motto hier is: ‘Doe maar rustig aan. Als je vandaag geen zin hebt, doe je het morgen. Of overmorgen.’

Handige dingetjes over Mañana mañana festival

  • De Horsterkamp 8 te Vorden
  • 15, 16, 17 en 18 juni in Vorden
  • Er is een camping!!
  • Ben je kleiner dan 1.50 meter dan heb je gratis toegang
  • Er is een afterparty

Dit jaar wordt het Mañana mañana festival gehouden bij Kasteel Vorden. Een prachtige locatie in het Geldersch landschap met op de voorgrond het kenmerkende Kasteel Vorden en op de achtergrond bossen, koeien en een idyllisch watertje. Op Mañana mañana kom je eigenwijze gezinnen tegen, ouwe rockers en hilarische hippies.

Mañana mañana maar wat is dat dan?

Mañana mañana festival is een gezellig groen evenement voor iedereen. Alles kan en alles mag hier. Dit eigenzinnige feest telt 8 verschillende muziekpodia met allerlei stijlen van electropop, reggae, blues tot punkrock. Je kunt er dansen, sjansen, eten, drinken, zingen en swingen. Neem vooral je eigen gitaar mee om te jammen. Of neem je hangel mee en vang een visje in de Vordense beek die je vervolgens kan grillen en oppeuzelen. Mañana mañana is een happening, een mini vakantie, een beurs, een festival, een workshop, een atelier, een eetfestijn, een open podium, allerlei kinderactiviteiten, hot tubs en zweethutten. Je kunt het zo idioot niet verzinnen of Mañana mañana heeft het voor je.

Mañana mañana festival beleef je in geheel je eigen ritme. Je bakt er zelfs je eigen gevangen visje. Daar mag je dan ook weer zo lang over doen als je zelf wilt.

De camping van Mañana mañana festival

Zij noemen het de Fata Mañana. En ook niet gek want deze fata morgana blijkt waar. De tent staat al. Ook je luchtbed, slaapzak en lampje liggen voor je klaar. Dat is wel heel erg handig! Er zijn verschillende tenten te boeken voor het Mañana mañana festival, zelfs een van karton. Wel erg duurzaam. Daar kun je niks van zeggen. Je mag trouwens ook je eigen camper meenemen. Joh, het kan allemaal.

Mañana mañana festival is wel zo über relax, misschien heb je nog steeds geen idee wat het nu precies inhoudt. Als dat zo is, kun je hier de aftermovie van 2016 bekijken.

Mañana mañana festival | Festivallovers Mañana mañana festival by night | Festivallovers Mañana mañana festival camping | Festivallovers