Mega Immuun Party in September door Festivalorganisator De Feestfabriek!

Zwarte Cross, Mega immuun party

Festivalorganisator De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. Zwarte Cross, organiseert van 24 tot en met 26 september de Mega Immuun Party op het evenemententerrein van de Schans in Lichtenvoorde. 

Helaas zoals we al hebben gelezen zal de Zwarte Cross van 2021 niet doorgaan. Festival organisator De Feestfabriek B.V. komt daarom met een alternatief festival waarbij de veiligheid beter gewaarborgd kan worden.

De Mega Immuun Party 2021 – 24 t/m 26 september

De organisatie heeft ervoor gekozen om een festival te bouwen zonder camping, dit alles is sneller en makkelijk te realiseren en op deze korte termijn komt er dan toch een mooi feestje in Lichtenvoorde. Het is de bedoeling dat er 20.000 festival bezoekers komen feesten.
Het festival zal geen “kleine” zwarte cross zijn, maar een eigen festival opzich. Het zal kleinschaliger zijn dan de reguliere Zwarte Cross, maar toch gaan ze het er het beste van maken om weer “ouderwets” te kunnen feesten.
Wel zal qua opbouw van het festival de Megatent en Undercovertent op het terrein te zien zijn, en zal er vuurwerk en een kermisattractie hier en daar zijn.
Er zullen diverse acts te zien zijn op de twee podia.

Meer informatie over onder andere de ticket verkoop, ticketprijzen en het programma volgt binnenkort.
Er zullen vrijdag-, zaterdag- en zondagkaarten verkrijgbaar zijn voor de Mega Immuun Party.
Houdt de website in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

  • Locatie: Festivalterrein De Schans Lichtenvoorde
  • Datum: 24 september t/m 26 september 2021
  • Tickets: Informatie over tickets volgt later.

Zwarte Cross 2021

Twee weken geleden is aangekondigd dat de Zwarte Cross 2021 definitief afgelast is. De grootste reden dan ook voor dit kleinere event is dat er voor de Zwarte Cross onzekerheid is over het waarborgfonds, en de vergunningseisen rondom grootschalige evenementen. Personeelstekorten binnen de evenementenbranche en de beschikbaarheid van materialen die natuurlijk heel belangrijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial