‘s Werelds grootste tijdschrift voor dansmuziek en clubcultuur wordt gelanceerd in Nederland ter ere van 40 jaar Mixmag!

Het magazine staat in de dansmuziekwereld bekend als autoriteit. Een pionier en altijd aan het voorfront van elk baanbrekend verhaal en culturele beweging. Het tijdschrift Mixmag heeft de scoop of brengt je op de hoogte van die rijzende ster.

Mixmag Nederland

Mixmag is het go-to tijdschrift op het gebied van elektronische muziek – voor artiesten, fans, merken en insiders uit de industrie. Nu, na 40 jaar toonaangevend te zijn geweest, en met kantoren in 20 landen over de hele wereld, breidt het magazine eindelijk uit naar Nederland.

Reinier Zonneveld Maxmag

Wereldwijde organisatie

Deze rijke geschiedenis heeft geleid tot een ongekend niveau van vertrouwen binnen de muziekindustrie. Met een gepassioneerde aanhang van consumenten en ongeëvenaarde relaties met artiesten heeft Mixmag haar plek in de internationale elektronische muziekindustrie gevestigd. Mixmag is een wereldwijde organisatie met kantoren in onder andere; het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Mexico, Japan, Korea, India, Azië, Australië, Vietnam, Brazilië en Midden-Amerika. Met deze eerste editie vieren we dat Nederland aan de lijst zal worden toegevoegd.

Elektronische muziek zit in het DNA van de Nederlandse cultuur en daarom is het een vanzelfsprekende volgende stap dat Mixmag Nederland aan de wereldwijde familie wordt toegevoegd. Nederland heeft niet alleen talloze internationaal bekende Dj’s en producers voortgebracht, maar is ook rijk aan een scala van elektronische muziek festivals waaronder Awakenings, Decibel, DGTL, Dekmantel, Into The Woods, Milkshake en nog veel meer.

Nederlandse artiesten zijn pioniers in de internationale scene en ons land heeft een sterke clubcultuur. Hierdoor is Nederland een van de grootste spelers geworden op het wereldtoneel van de elektronische muziek. Daarnaast steunt de Nederlandse overheid de elektronische muziek beweging en investeert ze in de infrastructuur voor grote evenementen.

Het Mixmag Nederland is eindelijk hier om de wereld een rechtstreekse inkijk te geven op onze levendige scene! Daarnaast zal Mixmag Nederland een reeks livestreams en shows organiseren tijdens ADE 2023.

Verder zal er het magazine een flinke hoeveelheid aan prikkelende content aanbieden via het platform YouTube en Mixmag TV. Een betrokken publiek van miljoenen kijkers per maand kunnen genieten van livestream sessions, documentaires en korte editorials. Met een totaal van 61 miljoen weergaven per jaar en 4.2 miljard minuten aan content, is Mixmag’s aanwezigheid op YouTube niet te missen.