Op de aankomende editie van MOMfest, hét jaarlijkse muziekfestival dat sinds 1993 bestaat, kunnen festivalgangers genieten van een indrukwekkende line-up. Met optredens van Indian Askin, Hallo Venray, Splinter, Ziener, Red Devil, The Pines, Van Tastik en het Roestige plaatjes DJ collectief, belooft het een muzikaal spektakel te worden. Daarnaast zullen er ook tribute acts te bewonderen zijn, zoals Sun King – A Cult tribute, Rattlesnake Shake, Victims of a System – A SOAD tribute, Anno Domini – A Ghost tribute en Limp Business – A Limp Bizkit tribute.Het festivalprogramma is bijna rond en MOMfest keert dit jaar terug naar Veghel, waar het festival al vele jaren een thuis heeft gevonden. Veghel heeft in het verleden al grote namen mogen verwelkomen, zoals Danko Jones, Therapy?, Living Colour, Dog Eat Dog, Anneke van Giersbergen, Heideroosjes, Green Lizard, Peter Pan Speedrock en de BZB.

MOMfest Festival agenda

De datum om te noteren is zaterdag 16 december, wanneer MOMfest 2023 plaatsvindt. Het belooft een dag vol energieke optredens en muzikale hoogtepunten te worden.

Tickets voor MOMfest 2023 zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Mis deze kans niet om te genieten van een geweldige line-up en een onvergetelijke festivalervaring. Je kan ook hun Facebook pagina checken!