Op vrijdag 29 december vindt er een nieuwe editie plaats van My First Festival, het festival voor de hele familie. Dit jaar wordt de Oosterpoort omgetoverd tot een uitgestrekt festivalterrein waar jong en oud kunnen genieten van een dag vol plezierige activiteiten en muziek.

My First Festival is een sprankelend festival dat geschikt is voor alle leeftijden. Of je nu jong of oud bent, er valt voor iedereen iets te beleven. Dans mee op de muziek van verschillende artiesten en geniet van de gezellige sfeer.

Tijdens eerdere edities van My First Festival hebben artiesten als Snelle en Thijs Boontjes opgetreden. Ook dit jaar belooft de line-up weer geweldig te worden. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiesten er zullen optreden, dus houd de website in de gaten.

De kaartverkoop voor My First Festival is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14,50 euro per stuk. Wees er snel bij, want het festival is populair en de kaarten gaan snel. Check de Facebook pagina voor meer informatie.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Ga dan naar onze festival nieuws pagina! Zo ben je als eerste op de hoogte van de line-up, activiteiten en andere belangrijke informatie.