Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery. MYSTERYLAND 2019

Afgelopen weekend was het weer tijd voor iets groots. Namelijk MYSTERYLAND 2019! Het weer was meer dan top, de sfeer zat er lekker in en de line-up was ook weer briljant! 

Fun Fact: Mysteryland was mijn allereerste festival, 2 jaar geleden. Afgelopen zondag, 25 augustus, was het tijd voor mijn 3ekeer! 

plattegrond mysteryland

Mysteryland is een dancefestival dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. In 2018 waren er meer dan 100,000 bezoekers met 100 nationaliteiten te vinden op het 3-daagse festival. Het terrein is zo ontzettend groot, dat je eerst even op onderzoek uit moet gaan, om te kijken waar alles is. Een artiest zien? Houd er wel rekening mee dat je een stuk(je) moet lopen!

De reden waarom ik (tot nu toe) elk jaar weer terugkeer naar Mysteryland, is omdat: 1. Je zoveel soorten muziekstijlen hebt, 2. Het leuk is om af te wisselen en dus voor ieder wat wils is, 3. De stages zo ontzettend tof zijn gemaakt en gepresenteerd, 4. De vuurwerk show adembenemend is en 5. De line-up elk jaar weer top, zondag waren er artiesten als: Martin Garrix, Nicky Romero, Diplo, Moksi, Benny Rodrigues, Jonas Blue, Sven Väth, Ilario Alicante en nog veel meer grote namen. 

festivalmunten

Rond 3 uur waren we het terrein binnen, gelijk tijd om muntjes en drinken te halen. Hierna zijn we een stukje gaan lopen om alle stages even aandachtig te bekijken, wat een werk. Zo mooi om te zien! 

Cocoon stage

Ons eerste stop was bij de Cocoon, een techno stage in het bos, helemaal achteraan in het park. Sven Väth, Ilario Alicante en Luciano draaide hier heerlijke setjes. 

MainStage Mysteryland 2019

Tijd om even los te gaan bij de mainstage. Ik blijf me echt elke keer weer verbazen over hoe mooi die mainstage eruitziet. Door de dag heen werden hier verschillende muziekstijlen gedraaid, erg leuk! Zo had je bijvoorbeeld Nicky Romero maar ook Loud Luxury en SIGALA. 

benny Rodrigues

Ready for some setjes van Benny Rodrigues?! Dit gebeurde bij de Sexy By Nature stage, een hele leuk aangeklede stage met overkapping, voor wat schaduw. Want ja, het was heet en schaduw was echt nodig… Met een heerlijk openingssetje zat de sfeer er gelijk in! 

Hardstyle stage Mysteryland 2019

Na even lekker gegeten te hebben gingen we nog even snuffelen bij andere stages, hardstyle is bijvoorbeeld niks voor mij maar om het even gezien te hebben is wel heel erg leuk, ook deze stage zag er weer zo vet uit. Nog even de billen geschud bij Vunzige Deuntjes en toen was het alweer tijd voor Ilario Alicante, bij de Cocoon stage. 

En als afsluiter van mysteryland 2019: Martin Garrix op de mainstage. Hier hebben we bij alle liedjes mee staan zingen, want wat was dat mooi! De laatste 10 minuten was het tijd voor…: de vuurwerkshow! Iedereen staat met mond vol tanden te kijken naar de laatste 10 minuten van het mooiste feestje van het jaar: MYSTERYLAND. Wat daar de lucht in gaat, is echt onwerkelijk. Een prachtige show om de dag mee af te sluiten. 

Ben je nu benieuwd geworden naar de lekkere setjes en eindshow in geluid en bewegende beelden? Check dan mijn vlog op YouTube hier en geniet mee van MYSTERYLAND 2019. Hope u like it! 

Bedankt voor het lezen van mijn report. Ik feest en schrijf met heel veel plezier voor Festivallovers en ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden! 

2 reacties op “Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery. MYSTERYLAND 2019

  1. Pingback: Evenementenorganisatie ID&T heeft duizenden banen beschikbaar

  2. Pingback: Mysteryland maakt volledige line-up voor 2022 editie bekend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial