[yotuwp type=”videos” id=”1uCRAyfeG1s” ]

Met onder andere DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Alan Walker, Carl Cox, Sunnery James & Ryan Marciano, Volvox, Dom Dolla, Kapuchon, Sefa, Ran-D, Ronnie Flex & The Fam en meer dan 300 andere topartiesten

Mysteryland vindt van 26 t/m 28 augustus 2022 plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer, Nederland.

Nu de festivalzomer steeds dichterbij komt en festivalgangers eindelijk weer de dansvloer mogen betreden, kondigt Mysteryland de volledige line-up van hun langverwachte 2022 editie aan. Met optredens van onder anderen ACRAZE, Alan Walker, Carl Cox, DJ Snake, Dom Dolla, Fedde le Grand, Frequencerz, Kapuchon, Kölsch, Kris Kross Amsterdam, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Ronnie Flex & The Fam, Sefa, Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Tijana T en Volvox belooft Mysteryland wederom een magistraal hoogtepunt van een nu al ongekend festivalseizoen te worden.

Dat Mysteryland fans niet meer kunnen wachten op de festivalzomer is wel duidelijk. Met nog een half jaar voordat het feest losbarst zijn enkel Zondag- en Camping + Weekend tickets nog verkrijgbaar. Net zoals voorgaande jaren brengt Mysteryland ook dit jaar meer dan 300 van ‘s werelds meest prominente artiesten bij elkaar om op te treden op meer dan 22 adembenemende podia. Festivalgangers kunnen hun hart ophalen in de verschillende area’s in de buitenlucht en in de enorme tenten met lasershows en state of the art geluid systemen. Door de diverse stages en uiteenlopende line-up met artiesten, biedt Mysteryland in het laatste weekend van augustus voor ieder wat wils; van house, techno, trance, EDM, hardstyle en hardcore tot Latin, pop, R&B, hip hop en Afrobeats.

Stages zoals die van Thunderdome en Q-dance hebben wederom een prominente plek op het festival en showcasen de skills van legendarische artiesten en aanstormend talent binnen de hardere stijlen. Met optredens van onder anderen Sefa, D-Block & S-te-Fan, Ran-D en Partyraiser, belooft het op beide stages harder dan hard te gaan tijdens de 2022 editie van Mysteryland. Verwacht ook deze editie gigantische podia, fenomenale special effects en een memorabele vuurwerk ervaring tijdens de eindshow.

Wereldbekende DJ’s nemen verschillende podia over om er een onvergetelijk weekend van te maken. Zo brengt Oliver Heldens zijn Heldeep stage voor het eerst naar Mysteryland en zijn Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar weer aanwezig met hun eigen Sexy by Nature stage. Aan techno fanaten is ook gedacht met energieke optredens van onder anderen Carl Cox, die dit jaar zijn Awesome Soundwave analoge live stage presenteert, en is ook Sven Väth met zijn label Cocoon weer van de partij met een eigen stage. De Sluwe Vos host dit jaar voor het eerst zijn eigen stage op het festivalterrein en ook nieuw is de Adonis Stage van Carlos Valdes, waar Carlos je samen met Tijana T en Volvox b2b Amanda Mussi een mix voorschotelt van Italo, Chicago, Detroit en andere house en techno genres.

De Nederlandstalige artiesten zijn eveneens goed vertegenwoordigd op het festival. Zo host Freddy Moreira dit jaar voor het eerst zijn eigen stage Moreira’s Mansion en zetten ook onder anderen Antoon, Bilal Wahib, Ronnie Flex & The Fam en Kevin een unieke show neer op de Vunzige Deuntjes stage. De stage host is begonnen in een kleine club in Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot één van Nederlands’ meest toonaangevende urban-concepten. Deze editie is Vunzige Deuntjes terug met een hun grootste stage tot nu toe, die wordt overgenomen door de meest succesvolle R&B en hiphop artiesten uit de Nederlandse scene.

De Mysteryland camping is dit jaar groter dan ooit en belooft de campingbezoekers het hele weekend onvergetelijke afterparties te geven. Op vrijdag host Franky Rizardo de FLOW stage, waarbij de techhouse centraal staat, en ook Dom Dolla en Afrojack’s house alias Kapuchon zijn op de camping aanwezig. Hip-hop liefhebbers genieten op zaterdag 3 uur lang van een exclusieve set van Wouter S. b2b Moksi op de afterparty op zaterdag en met optredens van onder anderen Rebelion en Rejecta worden ook de hardstyle fans niet vergeten.

Om de 2022 editie van het festival op een onvergetelijke manier te eindigen, heeft Mysteryland een verrassing voor haar bezoekers in petto. De zondagavond van het festival zal op een spectaculaire manier worden afgesloten door een Mystery Headliner met een knallende eindshow. Ondanks dat de organisatie fans nog even in spanning houdt over de laatste act voor Mysteryland 2022, belooft het festival hoe dan ook een ongekend hoogtepunt van de festivalzomer te worden.

Nadat alle Zaterdag- en Weekend kaarten binnen een mum van tijd volledig uitverkocht waren, zijn de laatste Zondag en Camping + Weekend tickets nog verkrijgbaar via www.mysteryland.nl.

Benieuwd naar ons report van 2019? Lees hem hier.