Mysteryland onthult Mystery Headliner en kondigt Armin van Buuren aan als afsluitende act voor de 2022 editie

Armin van Buuren

Mysteryland onthult Armin van Buuren en vindt van 26 t/m 28 augustus 2022 plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer, Nederland

Nadat Mysteryland al eerder hintte een spectaculaire afsluiting in petto te hebben, maakt de organisatie vandaag de Mystery Headliner bekend. Niemand minder dan Armin van Buur en zal het festival in het laatste weekend van augustus op een onvergetelijke wijze afsluiten. Met de bekendmaking van de Mystery Headliner is de line-up voor Mysteryland 2022 compleet en kan het aftellen naar een onvergetelijke afsluting van de festivalzomer beginnen. Fans die noggeen kaartje hebben weten te bemachtigen scoren de laatste Zondag tickets voor het festival via www.mysteryland.com.

Armin van Buuren draaide in 2017 voor het eerst tijdens de wereldberoemde eindshow van Mysteryland en wist daarmee een geweldig weekend voor ruim 100.000 bezoekers opongekende wijze af te sluiten. Van Buuren is al vijf keer bekroond tot beste DJ van de werelden is bekend van wereldhits als ‘This Is What It Feels Like’,’Another You’, and’ Blah Blah Blah’ en samenwerkingen met onder meer Alesso, Steve Aoki, Hardwell en Davina Michelle. In augustus keert hij terug naar Mysteryland om in zijn geboorteland een ongekende afsluiting van de festivalzomer neer te zetten.

Armin van Buuren: “Mysteryland is één van de meest legendarische festivals van de werelden ik kan niet wachten om eindelijk weer in mijn eigen land op zo’n grote stage te staan. Mijn eindshow bij Mysteryland in 2017 was er eentje om nooit meer te vergeten en ik kijk er naar uit om samen met de duizenden bezoekers van het festival een ongekende festivalzomer afte sluiten eind augustus!”

In het laatste weekend van augustus reizen meer dan 300 wereldberoemde artiesten waaronder DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Alan Walker, Carl Cox, Sunnery James & Ryan Marciano, Volvox, Tijana T, Dom Dolla, Kapuchon, Sefa, Ran-D en RonnieFlex & The Fam, af naar Haarlemmermeer om samen met ruim 100.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen een knalfeest neer te zetten. De acts worden verspreid over 22adembenemende area’s, zowel in de buitenlucht als in de enorme tenten met lasershows en state of the art geluid systemen. Festivalgangers wanen zich in ‘the Kingdom of the Weird Party Animals’, waar verlichte paden je leiden naar een magische wereld vol verrassingen, verborgen plekken en bijzondere creaties. Van spirituele ceremonies en ontspannende massages, tot een duik in de hot tub en hangen in een ware bruine kroeg, een ticket voor Mysteryland biedt een onvergetelijke ervaring.

Voor bezoekers die het hele weekend ondergedompeld willen worden in een magische festival ervaring zijn enkel nog Weekend en Camping tickets in combinatie van accommodatie verkrijgbaar via www.mysteryland.nl. De befaamde Mysteryland camping biedt dit jaar plek voor meer festivalgangers dan ooit en is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, een wereldse foodcourt, chill area’s en nog veel meer. Met een programma dat het gehele weekend doorgaat, een extra festival dag op vrijdag en een exclusieve afterparty op vrijdag en zaterdag krijgen camping gangers een ongekende en unieke Mysteryland ervaring. De Zaterdag tickets voor het festival zijn volledig uitverkocht. Festivallovers die de afsluiting van Armin van Buuren niet willen missen scoren de laatste Zondag tickets op www.mysteryland.nl.

In 2018 en 2019 waren wij ook aanwezig op Mysteryland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial