Het festival Mystic Garden vond afgelopen weekend (zaterdag 19 juni 2019) plaats in het Sloterpark. Dit festival is in een paar jaar tijd zo erg gegroeid, dat het dit jaar binnen enkele tijd was uitverkocht. Het festival heeft super goeie muziek (vooral techno), een geweldige aankleding, veel andere leuke activiteiten en daardoor ook een geweldige sfeer. Kortom: zet dit feestje in je agenda, want je wilt hem niet meer missen!

De mystieke locatie

Ik (Iris) denk niet dat er een festival is, die mij meer kan betoveren met de aankleding van het terrein, dan Mystic Garden. Vanaf het moment dat je binnenkomt lijkt het wel alsof je net als Alice in een gat valt en in Wonderland beland. Geen enkele boom of struik neemt niet deel aan de Mystieke tuin, overal zijn slingers, lichtjes, mist, bloemen of glitters. De hele aankleding van het terrein sluit bij elkaar aan, wat een geweldige beleving!

Vervelen? Dat kan niet.

Naast een geweldig mooie locatie, heeft Mystic Garden veel meer in petto. Er wordt overal over aan gedacht. Er zijn namelijk super veel activiteiten die je naast het dansen nog kan beleven op dit magische feestje. Zo kon je bijvoorbeeld: in een hottub chillen, een stok maken met knuffeldieren waarmee je je vrienden terug kon vinden, in een luchtballon chillen, genieten van allemaal aangeklede acteurs die rondlopen op het terrein, allerlei spelletjes doen en een secret stage zoeken. Op Mystic Garden festival kan je je gewoon niet vervelen!

Mystic Garden 2019

Lekker dansen!

De sfeer in Mystic Garden zit er altijd goed in, ook al loopt er een heel divers publiek rond. Omdat het festival zo goed doordacht is, kan er ook bijna niks fout gaan. Lekker met je ogen dicht dansen bij een van de stages van Mystic Garden is na een jaar wachten dan ook een droom die uitkomt. De techno is beukend, minimal of swingend. Het is maar net welke stage jij het leukste vind. En als je even genoeg hebt van de techno, kan je altijd naar de Tijdmachine stage voor oude hitjes, of opzoek gaan naar de secret stage!

Mystic Garden 2019

Vlog

Aangezien Mystic Garden zo erg gegroeid is, hebben ze ook een editie tijdens ADE (samen met dockyard). En er is zelfs een wintereditie bij Thuishaven geweest! Deze feestjes zijn ook zeker een aanrader, maar niks blijft zo leuk als het Mystic Garden festival in Juni!