Wilde Weide Festival Onthult Blokkenschema voor Eerste Editie

Wilde Weide festival heeft vandaag het blokkenschema bekendgemaakt voor zijn allereerste editie. Het programma bestaat uit meer dan 100 nieuwe, frisse live-acts en DJ’s. Weekendkaarten zijn nog te koop, en sinds gisteren is er ook een beperkt aantal zondagkaarten beschikbaar via www.wildeweidefestival.nl.

Hoogtepunten van het Festival

Een van de absolute hoogtepunten wordt Mezerg, de excentrieke Franse toetsenist die bekendstaat om zijn wervelwind van energie en dansbaarheid. Willem van The Opposites heeft een nieuwe artistieke weg ingeslagen en presenteert zijn nieuwe soloalbum, waarop hij zich volledig blootgeeft. Daarnaast mag je de live-sensatie Lander & Adriaan niet missen. Deze twee Belgen brengen het publiek in extase met hun licht gestoorde mash-up van 90s dance genres, midden in het publiek.

Wilde Weide Festival
Fotocredit: Niels de Vries

Een Weekend vol Ontdekkingen

Wilde Weide festival vindt plaats van 5 tot en met 7 juli en richt zich op het ontdekken van nieuwe en verrassende live-acts uit zowel binnen- als buitenland. Het festival wordt georganiseerd door de makers van Wildeburg en vindt plaats op hetzelfde creatieve terrein.

Intiem Clubgevoel op een Festival

Het festival biedt drie podia gewijd aan live-acts en twee DJ-podia. De podia zijn bewust bescheiden van formaat ontworpen om het intieme clubgevoel te vangen, maar dan op een festivalschaal. Dit zorgt voor een unieke, gezellige sfeer waarin bezoekers de artiesten van dichtbij kunnen ervaren.

Wilde Weide Festival

Kaarten Verkrijgbaar

Mis deze unieke ervaring niet en zorg dat je jouw kaarten bemachtigt via www.wildeweidefestival.nl. Wees er snel bij, want de kaarten zijn beperkt beschikbaar!

Wilde Weide 5.6.7. juli 2024 Kraggenburg Event Link