Op 2 juli 2022 zal de vierde editie van Gelderpop plaatsvinden in Voorthuizen. Met op de line-up onder andere Chef’Special, DI-RECT, Miss Montreal, Kraantje Pappie, RONDÉ en FeestDJRuud. Het festival typeert zich door de mix van lokale en nationale artiesten verdeeld over drie podia. Op de outdoor Mainstage treden populaire Nederlandse pop & rockbands op, in deHelden Dancetent staan Nederlandse en Gelderse DJ-helden. Liever lekker meezingen? In het Améézing Café is het de hele dag feest!

Isaxbonvineas is een muzikaal duo uit Barneveld. Op Gelderpop zijn ze samen te zien met Runny Rem en kunnen bezoekers weer een waar gekkenhuis verwachten dankzij hun mix tussen saxofoon, percussie en energie. Wie ook bekend staat om zijn energie is Poke, de MC weet met gemak elke zaal
en festivalweide mee te krijgen met zijn aanstekelijke muziek. Ook La Fuente, Dyna, De Bouwmeester, Boqqers en STNGH zijn aan de line-up toegevoegd.

Tim van Leijenhorst, de Nijkerkse volkszanger, was al eerder op het festival te zien en is terug om er in 2022 nog een schepje bovenop te doen. “Op Gelderpop is er voor ieder wat wils. Vorig jaar waren we nog gebonden aan allerlei coronamaatregelen maar dit jaar kunnen we met alle versoepelingen weer ouderwets feesten zonder beperkingen.” Aldus de organisatie. Na het grote succes van Mental Theo in 2021 is voor komende editie Outsiders geboekt. Hij staat bekend om zijn explosieve hardstyle sets en samenwerkingen met o.a. Django Wagner en Jebroer.

[yotuwp type=”videos” id=”OkwcCrNXSRw” ]

Tickets
Kaarten zijn te koop via www.gelderpop.nl/tickets.
Algemeen
Datum: 2 juli 2022
Locatie: Recreatiegebied Zeumeren, Voorthuizen
Tijd: 12:00 – 00:00
Leeftijd: 18+
Info & tickets: www.gelderpop.nl

2021 was een bijzonder jaar want tussen de corona door was er toch ruimte voor een mooi festival namelijk de derde editie van Gelderpop. Wij van Festivallovers waren erbij voor een verslag.