Onlangs tipten wij al één van zijn vorige releases, en de goedlachse DJ Amine K blijft het druk hebben in zijn studio. Er komen nog genoeg originele releases aan dit jaar, maar ook voor het remixen van tracks van andere artiesten deinst hij niet terug. Check deze nieuwe release: Bondi – In My Mind (Amine K Remix). Wij hebben hem vast voor je beluisterd en gevraagd naar het verhaal achter de samenwerking.

Naast eigen producties, is Amine K ook niet schuw van remixes

Na twee zelf-geproduceerde releases genaamd ‘Venus’ en ‘Time to be Free’ dit jaar, werkt Amine K hard aan zijn zelf toegewezen missie; een lach op gezichten toveren met zijn muziek. Tussen het werken aan eigen materiaal en zijn vele optredens over de hele wereld door, heeft de Marokkaanse DJ en producer tijd gevonden om te werken aan interessante remixes voor zijn favoriete artiesten. Zoals onder andere de live act Bondi uit Berlijn. Uit deze samenwerking komt een gloed nieuwe release voort: Bondi – In My Mind (Amine K Remix).

Duidelijk een ‘match made in heaven’, biedt de levendige beat waar Amine K om bekend staat de perfecte ondersteuning voor de Indie House toonzetting van Bondi’s ‘In My Mind’. Dit zorgt voor een hele energieke maar stevige remix van de track. De sythesizer melodie wordt op volle kracht door de jaren 80′ Dark Wave sferen gedreven, wat al overduidelijk het genre was. Amine K slaagt erin om de ziel van de originele track te behouden, en er een heerlijke ‘club’ vibe aan toe te voegen.

Bondi – In My Mind (Amine K Remix) werd op 7 april uitgebracht op het label Juna Poly.

De samenwerking achter Bondi – In My Mind (Amine K Remix)

Amine K was al enige tijd fan van Bondi. Toen hij benaderd werd op Instagram met de vraag of hij een track van zijn aankomende album wilde remixen, zei hij dus onmiddelijk ja. Amine K:”Bondi is een geweldige artiest, dus toen hij me benaderde hoefde ik geen twee keer na te denken, zelfs voordat ik zijn nieuwe album beluisterd had. Ik koos 3 nummers uit, en uiteindelijk werd ‘In My Mind’ de track die ik zou remixen”

Het resultaat is een krachtige remix, die tegelijkertijd licht en vlot lijkt te klinken. De nonchalante vocalen deinen heerlijk op het pulserende ritme, wat voor een uplifting sfeer zorgt met een melancholisch vleugje. Amine K:”Ik zit heerlijk in mijn vel de laatste tijd. Dat voel je in de muziek die ik nu produceer. Het draait allemaal om zomerse vrolijkheid, mooie zonsopgangen, liefde en vriendschap; het goede leven! Hetzelfde geldt voor deze remix, het is heel eighties en blij. En zoals mijn goede vriendin Kari zegt, het is een echte panty dropper! 😂”

Amine K remixt In My Mind van Bondi
DJ en producer Amine K
Bondi In My Mind Remix Amine K
DJ en producer Bondi

Volg Amine K:
Soundcloud
Instagram
Website

Volg Bondi:
Soundcloud
Instagram
Website