03-03-2023, een perfectere datum voor NooitMeerNaarHuis om hun 3 year anniversary op te vieren bestaat haast niet. NMNH staat bekend om de vette house en techno feestjes die ze organiseren, en dan met name het jaarlijkse festival op de stranden van Scheveningen. Echter was het nu nog iets te koud om los te gaan op het strand.. Vandaar dat de 3 year anniversary op een bijzondere indoor locatie werd georganiseerd, namelijk Amaze Amsterdam. Doorgaans is Amaze te bezoeken als audiovisueel museum, waarbij je in 75 minuten door zeven verschillende stages loopt. Één van deze stages was dit keer de setting voor het event van NMNH.

NMNH Excited

Vrijdagavond rond 23:15 uur kwamen mijn vriendinnen en ik aan bij Amaze Amsterdam. We waren super excited en stonden dan ook vol spanning in de rij om naar binnen te mogen. Na een korte tijd in de rij te hebben gestaan, mochten we Amaze betreden en waren we klaar om er weer een goed feestje van te maken! De line-up bestond uit grote namen, namelijk DION, Kozlov en Basswell. Ook draaide van 23:00 tot 01:30 uur een upcoming DJ vanuit NMNH zelf. Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk als er artiesten draaien die nog wat minder bekend zijn. Op die manier ontdek je altijd weer nieuwe muziek en wie weet zelfs wel je nieuwe favoriete DJ.

Bij binnenkomst viel het ons gelijk op dat Amaze een ontzettend chille locatie is. Genoeg zitplekken, voldoende toiletten, en natuurlijke de visuele details met lichten, visuals en lasers. Daarnaast was de stage niet mega groot, maar dat was eigenlijk juist wel prettig. Zo raak je je vrienden ten minste niet zo snel kwijt :P. Er was genoeg ruimte om te dansen en ook kon je makkelijk de zaal in en uit om even een rondje te lopen. Zeker een dik pluspunt voor de locatie dus! Daarnaast was de kwaliteit van het geluid tijdens alle sets echt top. De muziek stond goed hard waardoor iedereen volop kon genieten. Wel nog even een tip van mij; draag altijd gehoorbescherming! Je hebt maar één paar oren en die wil je echt niet beschadigen.

Knallen bij DION en Kozlo

Om 01:30 uur begon Dion met zijn set. Zoals we van DION gewend zijn draaide hij weer met mega veel energie en goede vibes. De sfeer zat er hierdoor bij iedereen goed in en er werd flink los gegaan op de lekkerste techno beats. Vervolgens was het de beurt aan Kozlov om de knoppen over te nemen. Het was voor mij de eerste keer dat ik Kozlov in real life heb horen draaien, en hij heeft mij zeker niet teleur gesteld! Hij draaide een heerlijke set met veel grimmige techno nummers. Ook de lasershows en visuals waren echt van toegevoegde waarde. Dit geeft mij altijd net even een extra gevoel dat ik bij een festival ben.

Nooit Meer Naar Huis

Afsluiten met Rawstyle

Vanaf 05:00 uur was het tijd voor de twee uur durende afsluiter van Basswell. Dit was denk ik toch wel echt mijn persoonlijke favoriet. Basswell ging compleet door het geluid tijdens zijn set en blies daarmee nog flink wat energie de crowd in. Het laatste kwartiertje was ik toch wel echt kapot en besloot daarom nog even aan de zijkant te gaan zitten. Maar toen Basswell de laatste minuten af begon te sluiten met Rawstyle stond ik binnen no time weer op de dansvloer. Klaplongend en met een zeer voldaan gevoel verlieten wij Amaze weer om 07:00 uur ’s ochtends. Weer een geweldige nacht gehad!

Al met al was deze editie van NMNH echt een knaller. Goede organisatie, toffe locatie, vette line-up en heel veel gezellige mensen om een dansje mee te doen. Als je benieuwd bent naar een kleine sfeerimpressie van hoe dit festival was, check dan de instagrampagina van @_festivallovers en bekijk de Reel. NooitMeerNaarHuis heeft momenteel nog drie andere festivals op gepland staan, dus ik zou zeggen: scoor die tickets en gaan!