De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent veel goeds voor jou als festivalbezoeker. Als het zonnetje zich weer laat zien, openen de festivals vaak ook hun deuren weer. Op 15 juli is het dan ook de hoogste tijd voor het NMNH (Nooit Meer Naar Huis) Beach Festival. De mooiste festivals bevinden zich natuurlijk langs het strand. Onder het genot van de heerlijke techno/house muziek, kun jij genieten van het leukste festival aan het Nederlandse strand. Lees snel verder en ontdek meer over het NMNH Beach Festival. Wie weet sta jij 15 juli te genieten van de vetste muziek op het Noorderstrand van Scheveningen.

Grootste NMNH Beach Festival van de BeNeLux

Ben jij helemaal gek van de super vette techno/house muziek? Dan zit je met het NMNH Beach Festival helemaal goed. Het NMNH Beach Festival is het grootste beach festival van de BeNeLux. Een aantal fantastisch dj’s komen naar jou toe, om gezamenlijk een fantastisch feestje neer te zetten. Geniet van de heerlijke vibe met je vrienden om je heen.

NMNH Beach Festival

Velen gingen jou voor

Ben jij op zoek naar het leukste techno/house festival van Nederland? Dan zit je met het NMNH festival goed. Vele bezoekers gingen jou voor. Het is een super gaaf techno evenement met een knallende line-up. Ieder jaar opnieuw weten ze bij dit festival een aantal geweldige dj’s met hun fantastische holle technobeats te boeken voor het festival. Naast de geweldige artiesten, is er ook een geweldige sfeer. Er komen vele geliefde Brabanders naar het festivals, maar natuurlijk komen de bezoekers uit heel Nederland. Daarnaast is het festival voorzien van pixelschermen, decoratie, vuurspuwers en om het festival helemaal compleet te maken: de vetste lasers.

NMNH 2023

Prachtige locatie

Het festival vindt plaats aan het Noorderstrand Scheveningen. In de zomer is toch niks beter dan genieten op een festival in het zonnetje op het strand? Als jij de gehele dag naar het festival komt, is er tussendoor een momentje om eventjes bij te komen. Gezellig met je vrienden chillen op het strand. Laat de voetjes eventjes in het zand zakken en kom helemaal tot rust onder het genot van een heerlijk patatje. Eventjes opladen en je kunt er weer volop tegenaan.

NMNH is Nooit meer naar huis

Kom jij genieten?

Nu we meer informatie met jou gedeeld hebben over het NMNH Beach Festival, weet jij wat je kunt verwachten. Bekijk eventueel nog een knallende after movie van de vorige edities. Pas op! Als je de sfeer proeft, ben je helemaal verkocht en moet je er bij zijn; we hebben je gewaarschuwd. Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit. Veel plezier!

Benieuwd hoe onze ervaring was in 2022? Check deze report link dan!