Ben jij klaar voor het grootste elektronische muziekfestival van het jaar? Mysteryland 2023 staat voor de deur en de timetable is eindelijk bekend! Het is tijd om je agenda tevoorschijn te halen en te puzzelen waar, wanneer en met wie jij straks te vinden bent in het laatste weekend van augustus.

Op 25, 26 en 27 augustus komen de grootste namen uit verschillende elektronische genres samen op het festivalterrein in Haarlemmermeer. Bereid je voor op een weekend vol energie, passie en onvergetelijke muzikale ervaringen.

Een line-up om van te dromen

Mysteryland 2023 heeft een indrukwekkende line-up samengesteld met artiesten die je hart sneller laten kloppen. Van de legendarische Hardwell tot de energieke Sunnery James, van de getalenteerde Joris Voorn tot de sensationele Alesso – deze editie belooft een feest te worden dat je niet wilt missen.


Maar het festival biedt meer dan alleen grote namen. Voor de campinggasten is er een overvloed aan dansmogelijkheden met maar liefst zeven(!) stages. Verlies jezelf in de beats van Joel Corry en laat je meeslepen door de muzikale creativiteit van Michel de Hey. Mysteryland 2023 heeft voor ieder wat wils.

Tickets en extra’s voor Mysteryland

Wil jij de ultieme festivalervaring beleven? Er zijn nog tickets beschikbaar, dus grijp je kans! Kies voor een weekend + campingticket voor €199,50 en geniet van drie dagen vol muziek, dans en gezelligheid. Als je liever alleen op zondag wilt gaan, is er ook een Premium Ticket beschikbaar voor €179,00. Met dit ticket krijg je toegang tot verschillende VIP-decks en fastlanes, zodat je optimaal kunt genieten van het festival.

Een prijswinnende locatie

Mysteryland is niet zomaar een festival. Vorig jaar won het dance-evenement onze eigen award voor beste locatie, en dat is niet zonder reden. Met maar liefst twaalf(!) verschillende areas biedt de organisatie ID&T een unieke festivalervaring die je nergens anders zult vinden. Van intieme stages tot grootschalige podia, dit festival heeft het allemaal.

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan onze recensie van vorig jaar en ontdek waarom Mysteryland een must-visit festival is voor alle liefhebbers van elektronische muziek.

Wacht niet langer en maak je klaar voor een weekend vol muzikale magie. Bekijk de timetable van Mysteryland 2023 en plan jouw ultieme festivalervaring. We zien je daar!