Onzekerheid in onze branche

Onzekerheid in onze branche

Onzekerheid in onze branche

Sorry, we’re closed: Het is vrijdagavond 12 november en het is de zoveelste persconferentie. In één klap ging er weer een dikke streep door heel veel evenementen. Zeker tot 4 december mogen er geen grote festivals plaatsvinden. Aldus veel onzekerheid en een hoop verdriet en telleurstelling.

De 2G model regel

Het 2G model wil zeggen dat je gevaccineerd óf covid moet hebben gehad om straks ergens binnen te mogen komen. We zitten nu nog in 3G maar de vooruitzichten zien er straks zo uit dat een negatieve testuitslag niet meer voldoende is. Dit alles krijgen we nog te horen van ons Kabinet en geeft voorlopig weer veel onzekerheid in de branche.

Rijksoverheid

Op de website van rijksoverheid lees je nu ook dat het noodzakelijk is om vaste zitplaatsen te hebben wat natuurlijk in onze branche niet haalbaar is.

  • Evenementen kunnen plaatsvinden tot 18.00 uur met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats. En met een maximum van 1250 personen per ruimte.

Meer informatie is te vinden op de website van Rijksoverhied.nl

Ben jij al helemaal klaar met het festivalseizoen 2021? Check dan onze festival agenda voor 2022!

Wij wensen alle collega’s in de branche veel sterkte weer de komende tijd en we denken aan jullie. Laten we weer gaan duimen en hoop houden voor 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial