Festivals, wie gaat er niet met veel plezier heen? In de afgelopen jaren is het aantal festivals in Nederland, België en andere Europese landen sterk gegroeid. Niet alleen kun je zo nog meer leuke festivals bezoeken, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van gave muziek, ook is het steeds lastiger geworden om een keuze te maken tussen festivals. Hoe weet je welk festival qua stijl aansluit bij je eigen stijl? Hoe goed wordt een bepaald festival bezocht?

Wij zijn Festivallovers.nl, liefhebbers van grote, middelgrote en kleine festivals! Jaarlijks bezoeken wij tientallen festivals, waarbij we onze ervaringen met een festival graag met je delen. Niet alleen om je enthousiast te maken voor een festival, ook om je een helder en oprecht beeld te geven van de mogelijkheden die een festival je biedt.

Wie zorgen voor de recensies?

Op deze website wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd over verschillende festivals door Europa en soms zelfs daarbuiten. Een recensie is niet alleen gericht op de artiesten van een festival, maar ook op de sfeer die er hangt, de gemiddelde bezoeker van een festival, enzovoorts. Op basis van de recensie die onze recensenten schrijven, kun je besluiten om volgend jaar zelf bij een festival langs te gaan. De recensies worden geschreven door mensen die regelmatig festivals bezoeken, zodat we je een transparant beeld van een festival kunnen geven.

Lijkt het je leuk om zelf ook een bijdrage aan onze website te leveren en ben je een echte “festival lover”? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken! Wie weet schrijf jij straks ook je eigen recensies, waarmee je tientallen andere festivalbezoekers kunt inspireren om ook naar het door jou bezochte festival te gaan. Zo wordt het bij een volgende editie nog gezelliger!

Meer dan recensies alleen!

Op onze website vind je niet alleen recensies over festivals, ook bieden we je leuke verhalen over ontmoetingen tijdens festivals, vertellen we je graag meer over de beste festivals voor de komende periode, delen we de line-ups van grote festivals, enzovoorts. Zo bieden wij een compleet platform waar iedere festivalbezoeker zich thuis zal voelen.