[page_header height=”200px” depth=”3″ parallax_text=”5″ title_size=”large” title_case=”uppercase” nav_style=”simple” bg=”69758″ bg_color=”#ed1c23″ bg_pos=”23% 64%”] [section] [row] [col span__sm=”12″]

Wie zijn wij? Wat doen wij? Wel, wij zijn Festivallovers, echte levensgenieters die niets liever doen dan de wereld rond te reizen op zoek naar de allerleukste festivals. Zowel in Nederland als in onze buurlanden groeit het aantal festivals in een snel tempo, maar ook andere Europese landen blijven zeker niet achter. Het ziet ernaar uit dat er de komende jaren alleen nog maar meer festivals zullen ontstaan.

Genieten van de muziek en de sfeer op een festivalterrein is toch het mooiste dat er is? Festivals brengen mensen dichter bij elkaar, zo leer je mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij. Meestal houd je zeker een of meerdere nieuwe vrienden over aan jouw avontuur. Daarnaast is zo’n evenement een herinnering voor de rest van je leven. Een festival is in dat opzicht een beetje te vergelijken met een voetbalmatch. Als je er op tv naar kijkt is het leuk, maar het is niets in vergelijking met het echt beleven van zo’n spektakel.

Omdat ons enthousiasme over festivals eindeloos is, vonden we dat we dit met jullie moesten delen. Het feit dat wij al zoveel festivals bezocht hebben, geeft ons de mogelijkheid om te oordelen over hoe goed een festival was. We zijn als het ware festival-experts geworden. We willen onze kennis met jullie delen, zodat ook jullie de leukste evenementen ter wereld kunnen bezoeken.

Wat is het doel van onze website?

Wij hebben maar één doel: jou informeren over alles wat te maken heeft met festivals, evenementen, concerten en artiesten. Voor ons is het leven als een feestje en eigenlijk zou dat voor iedereen zo moeten zijn. We willen mensen helpen om van het leven te genieten, om het beste uit het leven te halen.

Om ons doel te bereiken, gaan wij jaarlijks op zoek naar de vetste festivals over de hele wereld. We proberen zoveel mogelijk herinneringen te maken en we leggen zoveel mogelijk zaken vast op beeld. Eens op het festivalterrein, leven we echt in het moment. We denken even niet aan onze website, maar we genieten van alles wat er op ons afkomt. Daarbij trachten we toch om zoveel mogelijk informatie op te nemen, zodat we die nadien met jullie kunnen delen!

Wat vind je op onze website?

Onze website is meer dan zomaar een review website. We willen je niet alleen op de hoogte houden van onze avonturen. We willen ook met jou toeleven naar nieuwe festivals of evenementen.

Reports

Onder het kopje reports, vind je op onze website een heleboel blogartikelen die we gemaakt hebben over de verschillende festivals die we bezocht hebben. Daar vind je antwoorden op jouw vragen met betrekking tot welke festivals de leukste waren of waar de beste feestjes te beleven vallen. Echt een bron van inspiratie…

We proberen ons niet enkel te richten op de muziek of de artiesten die aanwezig waren, maar we proberen jullie een zo ruim mogelijke visie te verschaffen, die betrekking heeft op de hele festival experience. Daarom spreken we ook over de algemene sfeer, de verlichting en de mogelijkheden. Daarnaast mogen interessante weetjes over de drankstanden of de tentjes met voeding natuurlijk ook niet ontbreken. Ook willen we jullie graag enige informatie verschaffen over de veiligheid en de hygiëne op de festivalterreinen. Zo weet je waar je aan toe bent.

Om jullie echt warm te maken voor een bepaald festival, vinden we het belangrijk om leuke verhalen en anekdotes met jullie te delen. Hebben wij iets bijzonder meegemaakt, of hebben we een speciaal iemand ontmoet, dan lees je deze verhalen zeker op onze blog.

Nieuws

Ben jij ook iemand die graag op de hoogte is van de laatste nieuwtjes? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Op onze website delen we namelijk ook het allerlaatste nieuws over festivals of artiesten. Valt er iets belangrijk te melden binnen de entertainment sector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Community

Omdat wij het zo leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en omdat we weten dat het leukste aan een festival, jouw vrienden zijn, vinden wij het ook belangrijk om een goede band op te bouwen met anderen die onze passie delen. Dat is de reden waarom wij werken aan een Festival Lovers community. Een plaats waar alle festivalliefhebbers kunnen samenkomen en kunnen praten over hun zotste en leukste avonturen binnen de festival wereld. Wil je graag in contact komen met andere Festival lovers? Ga naar onze Facebook groep!

Heb je vragen? Dan kan je ons altijd contacteren via het knopje contact. We trachten zo snel mogelijk al jullie vragen te beantwoorden.

 

Je leeft maar één keer, dus geniet ervan! [yotuwp type=”videos” id=”8oo2ILnRVRA” ]

[/col] [/row] [/section]