Het is weer tijd voor een festival! We zijn neergestreken in het mooie ’s-Hertogenbosch, aan het Engelermeer. Welkom bij het Paradijs van het Zuiden! Hoewel het een beetje bewolkt was, voelde het zodra we binnenkwamen heerlijk warm aan. De warmte van de mensen en de Brabantse gezelligheid was direct voelbaar. Het was drassig, ondanks alle vlonders, maar dat maakte niets meer uit omdat de sfeer geweldig was.

Zaterdag 1 juni: Direct starten bij de CLUBKADE

We gingen meteen naar de muntverkoop, die goed geregeld was. PIN ONLY, dus geen gedoe met brief- en muntgeld. We kwamen meteen langs de stage CLUBKADE. Het podium was prachtig overdekt en mooi aangekleed, waardoor je hier echt lekker kon feesten.

Daarna gingen we door naar THE CLUB DESPERADOS. Heerlijke beats kwamen daar uit de speakers. Maar voor ons was het daarna tijd voor de main stage, DE OASE. Hier kwam Jonna Fraser, en die maakte er een geweldig feestje van. We stonden naast het podium en vanuit hier zagen we iedereen meegenieten.

Clubkade

Paradijs van het Zuiden kent ook leuke andere creatieve dingen

Ook waren er nog hele leuke mini stages, zoals de bruine kroeg, en er stond een dj-duo te draaien in een caravan. Op dit plein waren er nog vele andere creatieve dingen die je kon ondernemen, zoals een shotjesbar, een photobooth en een glitter area! Hier was het heel gezellig en je kon er niet zomaar voorbij lopen.

Vervolgens liepen we over het terrein richting DE OASE. Hier trad eerst TEAM RUSHOUR op en daarna BIZZEY. Hier moesten we bij zijn, want hun feestjes zijn onmisbaar. Hier werden de heupjes losgegooid tijdens Paradijs van het Zuiden. Iedereen die daar was wist wat te doen en zorgde voor hitte op de dansvloer! Er werden goede moves gemaakt en jasjes en truien gingen uit.

Lekker eten en weer nieuwe energie

Ook moest er even gegeten worden en wij kozen voor pizza. Dit was heel goed geregeld en ook nog eens heel lekker. Dat konden we wel even gebruiken nadat we onze dansmoves hadden laten zien.

We hadden hierdoor weer energie voor tien en liepen naar het verste plekje van het terrein. Hier was namelijk de silent disco. Je kreeg een koptelefoon en kon kiezen uit twee heerlijke zenders. Dit was een geweldige plek om lekker uit je dak te gaan met verschillende meezingers. Ook hier was de sfeer top. We bleven daar uiteindelijk veel te lang, want we waren klaar voor LA FUENTE. Binnen no time waren we weer bij DE OASE en konden we genieten van een hele goede set van LA FUENTE, onze mede-Brabander.

Paradijs van het Zuiden

De laatste uurtjes

De avond kwam steeds meer tot een einde. De laatste uurtjes waren aangebroken. Helaas. Johnny 500 draaide nog wat billenmuziek, de lampjes draaiden overuren, het vuurwerk ging vaker aan en de lichtflitsen waren overal. De mensen waren klaar voor het laatste uurtje. Sam Hofman sloot dit geweldige festival af. EN HOE. Wat was iedereen lief, aardig en leuk naar elkaar. Wat zag iedereen er goed uit. Alleen maar knappe mensen!

PARADISE IS A FEELING

Liefs,
Merel