Parookaville – gelegen vlakbij de grens met Oost Nederland – heeft de grootste dance-headliner van Duitsland vastgelegd. Na Dimitri Vegas & Like Mike heeft het festival nu ook Kygo weten te boeken.

Naast de artiest achter de enorme hit Firestone, komen de Braziliaanse DJ Alok en het Israëlische dj-duo Vini Vici ook naar Weeze.

Kygo at Utra Music Festival

Het Duitse festival zal van 21 tot en met 23 juli haar 7e editie vieren. Op de luchtthaven in Weeze wordt er verwacht dat er in totaal ongeveer 225.000 mensen zullen verschijnen gedurende de drie dagen van het festival.

Er zijn nog dagkaarten voor de vrijdag en zondag, het combi-ticket voor vrijdag en zaterdag en een full weekend ticket met en zonder camping verkrijgbaar. Info en tickets te verkrijgen via de website van parookaville.com.

Lees hier ons report over Parookaville 2022! En hier ons tweede report over het festival!

Plus hier het report van 2019!

Over het festival

PAROOKAVILLE is een productie van Parookaville GmbH (MDs: Bernd Dicks, Norbert Bergers en Georg van Wickeren), gevestigd in Weeze, Duitsland. In 2022 trok dit unieke showconcept 225.000 bezoekers drie dagen naar onze Madness City, waarmee het onbetwiste koning blijft van de grootste electronische muziekfestivals van Duitsland.

Na de hoofdfestival in 2020 te zijn geannuleerd vanwege Corona, werd de gevierde mini-Parookaville “Live from the City” in juli gehouden als een hybride versie met 200 toeschouwers ter plaatse en miljoenen die de gebeurtenis online streamden vanuit de hele wereld. Elk jaar uitverkocht sinds de oprichting in 2015, biedt het PAROOKAVILLE-festival op Weeze Airport bezoekers uit meer dan 40 landen de kans om de waanzin, liefde en pure vreugde van het festival te ervaren in de Lage Rijnstreek.