Pukkelpop 2023 is bijna uitverkocht, met alle combi-tickets en bijna alle camping-tickets die al verkocht zijn. Er zijn nog maar een klein aantal dagtickets beschikbaar voor het festival. Dit jaar belooft Pukkelpop weer een geweldig evenement te worden, met een indrukwekkende line-up van artiesten.

Het programma van Pukkelpop 2023 is bijna compleet en er zijn al veel grote namen aangekondigd, waaronder The Killers, Dropkick Murphys, Limp Bizkit, Florence + The Machine, Nothing But Thieves, Tom Odell, Billie Eilish, King Gizzarad & The Lizard Wizard en nog veel meer. Deze artiesten zullen het publiek zeker vermaken met hun energieke optredens en bekende hits.


Maar er is nog meer goed nieuws, want er zijn vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Pukkelpop 2023. Deze artiesten zullen het festival nog diverser en spannender maken. De nieuwe namen zijn $hirak, DJ Fresh, EMJIE, Pongo en KRANKk. Elk van deze artiesten heeft zijn eigen unieke stijl en zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Pukkelpop 2023 vindt plaats van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Het festivalterrein biedt een geweldige sfeer en talloze mogelijkheden om te genieten van muziek, eten, drinken en andere activiteiten. Het is een evenement dat je niet wilt missen.

Als je nog geen ticket hebt voor Pukkelpop 2023, moet je snel zijn. De tickets zijn bijna uitverkocht en er zijn nog maar een klein aantal dagtickets beschikbaar. Ga naar de website om je ticket te bemachtigen en bereid je voor op een geweldig festival vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Wil je altijd op de hoogte blijven van belangrijk festival nieuws? En mis nooit meer een updates over geweldige evenements zoals een Pukkelpop.

Pukkelpop is een van de grootste muziekfestivals in België en vindt jaarlijks plaats in Kiewit, Hasselt. Het festival trekt duizenden bezoekers met een breed scala aan muziekgenres, waaronder rock, pop, elektronische muziek en hip-hop. Naast de diverse line-up biedt Pukkelpop ook verschillende podia, amusement en lekker eten.