Nederlandse techno gigant Reinier Zonneveld neemt met een 11 uur lange liveset het Hembrugterrein bij Amsterdam over met eigen Live NOW Festival op 27 augustus

Wereldwijde techno gigant dj Reinier Zonneveld debuut eindelijk zijn langverwachte eigen Live NOW Festival. Met een 11 uur lang durende liveshow zal Zonneveld zijn publiek live vanaf het Hembrugterrein bij Amsterdam trakteren op zijn unieke marathon livesets.

Zonneveld

Zijn ongeëvenaarde technische en klassieke muzikale skills hebben hem een ongekende fanbase in de Techno scene opgeleverd, waarmee Zonneveld een van de weinige techno artiesten is die in staat is om grote shows en arenas volledig uit te verkopen. Met een vol tourschema, uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, is het debuut van zijn eigen Live NOW festival een nieuw hoofdstuk in Zonneveld’s explosieve carrière.

Festival vibe

Na de vele uitverkochte all-night-long live shows in befaamde clubs over de hele wereld is Zonneveld klaar voor de volgende stap met zijn Live NOW Festival. Hier zal hij doen wat hij het beste kan: het publiek trakteren op een van zijn kenmerkende marathon live sets. Deze keer staat hij een duizelingwekkende 11 uur live on stage, en neemt hij al zijn studioapparatuur mee. Kortom, een innovatieve festivalervaring die je niet wil missen. Elke bezoeker kan genieten van de goede vibe zoals kenmerkend voor Reinier Zonneveld’s all-night long live shows. Dit in combinatie met zijn vooruitstrevende muziek maakt het tot een geweldige festivaldag. Verwacht een live-optreden met bekende klassiekers, maar ook veel nog niet uitgebracht materiaal in combinatie met geïmproviseerde creaties van de man achter de muziek.

Dankzij alle tijd die Reinier voorhanden heeft tijdens dit festival, kan het publiek zich opmaken voor een krachtige reis gevuld met pieken en dalen, allemaal gecombineerd met een hoogwaardige productie op een nieuw festivalterrein.De kaartverkoop start woensdag 25 mei om 18:00 uur via livenowfestival.com.