Afgelopen zaterdag vond Live NOW Festival van Reinier Zonneveld plaats waar hij fans op een elf uur durende marathon set trakteerde

Reinier Zonneveld heeft de eerste editie van zijn Live NOW Festival afgerond en legt de lat voor de techno industrie hoog met een 11 uur durende marathon performance. Een legendarische show die al jaren in de maak is, Live NOW Festival vond plaats op het Hembrugterrein aan de rand van Amsterdam en transformeerde het industriële terrein met de beats van de Nederlandse techno titaan.

Door de klok rond te spelen met zijn persoonlijke studio op het podium, benadrukte Reinier Zonneveld precies waarom hij aan het voorfront van de techno scene staat. Gedurende 11 turbulente uren werden fans getrakteerd op Reinier’s live synthwerk en snelle beats.

“Ik keek hier al sinds 2019 naar uit, 11 uur lang karren op Live NOW. Het komt niet vaak voor dat ik 11 uur achter elkaar kan draaien. Op een festival krijgen DJ’s vaak maar een één uur slot, dat geeft mij niet altijd de mogelijkheid om bepaalde tracks te draaien. Wanneer je 11 uur lang kunt draaien, krijg je de kans om een hele reis door de muziek te maken. Daarom besloot ik om mijn eigen festival ervaring te creëren. Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die in het concept geloofde en voor alle fans die tickets hebben gekocht. Live NOW was volledig uitverkocht en het was geweldig om samen met 12.500 bezoekers te knallen.”

Met Live NOW in de achteruitkijkspiegel, heeft Reinier weer een drukke planning met shows door heel Europa en optredens in de VS.

Over Reinier Zonneveld

Techno gigant, Reinier Zonneveld, staat bekend om zijn unieke live sets en is zeer gerespecteerd voor zijn marathon sets. Zijn eigen label Filth on Acid is één van de best verkopende en meest ondersteunde labels in de elektronische scene met releases van Carl Cox en vele anderen. Op en af claimt het label de nummer 1 positie als het leidende techno label op Beatport. Na resident te zijn geworden van de legendarische Awakenings en Time Warp, gaat Reinier dit jaar een stap verder door zijn eigen festival te lanceren. Tijdens Live NOW Festival zal hij de enige artiest op de line up zijn en zal maar liefst 11 uur achter elkaar optreden. De grenzen van het mogelijke verleggen is precies waar Reinier Zonneveld zo goed in is.

Volg jij Festivallovers al op onze Instagram page?