Balaton Sound, het festival van Hongarije gaat van start van 29 juni tot en met 2 juli. Als festivallovers nemen wij jullie mee in hoe het festival verloopt en wat er te doen is. Iris gaat naar het festival toe als reporter en geeft jullie een sfeerimpressie op Instagram.

Let’s introduce

‘’Aangenaam, mijn naam is Iris. Ik ben bijna vierentwintig jaar en in mijn huidige baan werkzaam als social marketeer. Tijdens mijn studie heb ik erg veel moeten schrijven en hier heb ik ondervonden dat het vertellen van verhalen op papier zeker mijn ding is. Verder houd ik mij in mijn vrije tijd bezig met fitness en verder vind je mij veel met mijn vrienden om mij heen om wat dansjes en drankjes te wagen in de stad. Tijdens de coronaperiode ging dit uiteraard wat lastiger, dus laten we dat deze zomer maar dubbel en dwars in gaan halen!’’

 

 

Taste of music

‘’Dus Iris, van welke muzieksmaak houd jij eigenlijk en van wat voor type feestjes of festivals houd je?’’, aldus Rik ten Dolle, founder van @_festivallovers. ‘’In principe heb ik niet echt een voorkeur van muziek. Ik vind het super prettig om naar de top-50 te luisteren en lekker mee te zingen, maar tegelijkertijd ben ik meer opgevoed met housemuziek om mij heen. Mijn vader gaat graag naar bijvoorbeeld Armin van Buuren. Deze muziekstijl ben ik dan ook erg gaan waarderen en dus kan ik erg genieten van een festival als @balatonsound, waarbij er verschillende soorten muziekstijlen door elkaar heen komen.

 

Sfeerimpressie geven van Balaton Sound

Zoals ik in de introductie al kort vertelde, vind ik het leuk om te schrijven en mijn ervaringen met mensen te delen. Tegenwoordig bestaan er zo ontzettend veel festivals, waardoor het steeds lastiger wordt om een keuze te maken tussen de verschillende festivals. Het is mijn doel om in deze dagen jullie allemaal een goed beeld te geven van Balaton Sound!