Met Reverze 2021 nog op het netvlies reizen we opnieuw af naar het Belgische Antwerpen. In het Sportpaleis en de bijbehorende Lotto Arena belooft Bass Events je een knaller van een avond te bezorgen met Reverze 2022 Time will tell.

Belgen, Nederlanders, Fransen en Duitsers

Een kleine wandeling vanaf een Airbnb brengt ons naar het Sportpaleis. Onderweg komen we Belgen, Nederlanders, maar ook Fransen en Duitsers tegen. Jong (erg jong) en oud, het publiek is divers. Nadat onze kaartjes zijn gescand, zonder corona QR-code (!), we een bandje om krijgen, proppen we onze spullen in een kluisje en kunnen we beginnen.

Lotto Arena

Zoals gezegd bestaat deze venue uit twee delen. Wij komen binnen bij de Lotto Arena. Hier bevind zich meteen een grote hal waar onder andere de toiletten, zonder rij voor de dames, zijn. Ook kan je hier een Reverze pas kopen waarmee je drankjes en eten kan halen. Weg met de muntjes dus. Kleine side-note, na 2 drankjes ben ik het pasje al verloren waardoor we een nieuwe moeten kopen. Ik hoop dat iemand maar genoten heeft van wat er nog qua tokens op stond.

Line-UP

De line-up maakt het kiezen tussen de twee zalen haast onmogelijk. Maar omdat het dicht bij elkaar ligt kan je makkelijk wat van beiden zalen zien.
We beginnen met Psyko Punkz. Als we het Sportpaleis binnenlopen word ik weer overweldigd door de grootte van de zaal. Het uitzicht vanaf het VIP-deck is super! Deze keer hangen er ook allerlei props vanaf het plafond wat de aankleding helemaal compleet maakt.
Terug naar de Lotto Arena voor Keltek die ik graag wilde zien. En dat is niet voor niks, wat een heerlijke show. Met wederom goed geluid. Dit is in beiden zalen het geval.

TNT

Terug naar TNT die echt knalt door de speakers met bijbehorende lichtshow.
Brennan Heart maakt dit jaar het Anthem voor Reverze 2022. En wat een track! Nu zien we ook meteen waar alle props in de lucht voor bedoeld zijn. Tijdens het anthem knalt aan alle kanten het vuurwerk eruit. En bewijst Brennan Heart wederom waarom hij een meester in deze scene is. Met MC Villain aan zijn zijde staat de hele zaal op zijn kop, heb ik een lach van oor tot oor, en kan mijn avond al niet meer stuk.

reverze Reverze 2022 Reverze 2022

Zoals ik al aangaf is de line-up zo groots dat we van de ene in de andere show duiken. Vanaf het deck in de Lotto Arena zien en horen we Sickmode een enorme beukshow weggeven, wat was dit goed!

Om 03:00 uur gaan we naar Reverze Flashback. Terug in de tijd met o.a. Mark with a K en Pat-B. Vorige editie vond ik dit erg leuk en ook dit jaar brengt dit zoveel energie en vrolijkheid met zich mee. Bass Events geeft ook aparte edities voor Reverze Flashback. Deze vindt plaatst in september in Lommel (B).

We besluiten te blijven in het Sportpaleis voor Rebelion en Gunz For Hire, en Radical Redemption die een live show gaan geven. De nacht lijkt voorbij te vliegen als we zien dat de laatste man van de avond klaar staat: Sefa! Op zondagochtend, strak in het pak, achter de piano. En als suprise act sluit Headhunterz nog aan, wat een nacht!

Bass Events laat ons wederom terugkijken op een geweldige avond en nacht. Op de socials worden de mooiste foto’s en filmpjes gezet om na te genieten. Ik kijk uit naar de aftermovie. Zet 4 maart 2023 alvast in je agenda, dan is namelijk de volgende editie van Reverze. Tot dan!

Reverze

 

[yotuwp type=”videos” id=”hgfJoV5Lmbw” ]

[yotuwp type=”videos” id=”m_YxPtIUVDU” ]