Op 28 oktober vindt de zesde editie van ROOTZZ plaats in het podium Mezz in Breda. Dit jaar belooft het programma een onvergetelijke ervaring te worden, met een line-up vol talent en diversiteit.

The Seatsniffers: Belgische Rootsrock op zijn Best

Een van de hoogtepunten van ROOTZZ 2023 is de aanwezigheid van de gerenommeerde Belgische rootsrockband The Seatsniffers. Met hun energieke optredens en aanstekelijke muziek weten ze het publiek keer op keer te betoveren. Bereid je voor op een avond vol opzwepende beats en meeslepende melodieën.

Jerry Leger & The Situation: Canadese Singer-Songwriter Sensatie

Naast The Seatsniffers zal ook de veelzijdige singer-songwriter Jerry Leger & The Situation uit Canada het podium betreden. Met zijn unieke stemgeluid en meeslepende teksten weet hij het publiek te raken. Laat je meevoeren door zijn muziek en geniet van een intieme en emotionele performance.

Folkblues van Zweedse Bodem: Svante Sjöblom

ROOTZZ 2023 biedt ook ruimte voor folkblues, vertolkt door de Zweedse artiest Svante Sjöblom. Met zijn karakteristieke stem en virtuoze gitaarspel weet hij een unieke sfeer te creëren. Laat je betoveren door zijn melancholische klanken en geniet van een bijzondere muzikale reis.

Them Dirty Dimes: Groningse Energieke Sensatie

Them Dirty Dimes uit Groningen zullen het publiek trakteren op een energieke en dynamische show. Met hun mix van blues, rock ‘n roll en soul weten ze iedereen aan het dansen te krijgen. Bereid je voor op een avond vol opzwepende muziek en laat je verrassen door hun unieke sound.

Shadwick Wilde: Amerikaanse Melancholie in Indiefolk

De Amerikaanse indiefolkartiest Shadwick Wilde zal zijn melancholische klanken ten gehore brengen tijdens ROOTZZ 2023. Met zijn diepgaande teksten en breekbare stem weet hij het publiek te raken. Laat je meevoeren door zijn muziek en geniet van een intieme en emotionele performance.

Een Avond vol Muzikale Ontdekkingen

Naast deze geweldige line-up zal Maarten van Hooft de presentatie verzorgen. Hij zal het publiek meenemen op een muzikale reis en zorgen voor een onvergetelijke avond. De deuren van Mezz openen om 19.30 uur en de eerste act begint om 20.00 uur.

Tickets voor ROOTZZ zijn verkrijgbaar via de officiële website of check hun Facebook. Mis deze unieke muzikale beleving niet en verzeker jezelf van een plekje bij ROOTZZ 2023.

Ben jij een echte festival liefhebber? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle festivals en evenementen.