Als het aankomt op feestjes zijn er altijd bepaalde periodes van het jaar, waarin iedere festivalganger zijn geluk niet op kan. Laat het Halloween weekend nu precies zo een moment zijn waar wij Festival Lovers héél gelukkig van worden. Zeker als we aanwezig mogen zijn bij het vetste Halloweenfeestje van het jaar: Crazy Sexy Cool Halloweenfestival, in het Zuiderpark Rotterdam. Met welbekende namen zoals: Bizzey, Dyna en Johnny500.

Fantasie

Wat we tot nu toe hebben geleerd van CSC, is dat de organisatie genoeg fantasie heeft om haar bezoekers mee te nemen naar een andere wereld.
Dus kom je voor Halloween? Dan krijg je ook Halloween! Compleet met verklede feestgangers, griezelige aankleding van het festivalterrein, scare zones waar je de stuipen op het lijft gejaagd wordt en een gevaarlijk lekkere line-up die de kou van buiten moeiteloos naar helse temperaturen weet te brengen.

Crazy sexy cool halloweenfestival

De artiesten

Een greep uit de namen deze SCS editie: Freddy Moreira, Dyna, The Partysquad en F1rstman. Jayh, Johnny500 en natuurlijk: Bizzey.
Een ‘kritiekpuntje’ bij Crazy Sexy Cool ‘The World of Pleasure’ was dat veel favorieten tegelijkertijd optraden op afzonderlijke stages. Goed voor de conditie, maar vooral lastig kiezen.

Maar hoewel de line-up even spectaculair was als op de zomereditie. Alle favorieten stonden om verschillende tijden, op de twee verschillende stages. Geen lastige keuzes, dus. En gelukkig maar, want ieder festival gaat samen met meerdere momenten die een evenement onvergetelijk maken. Crazy Sexy Cool Halloweenfestival was hier zeker geen uitzondering in.

Satans hitlist en angstaanjagende hoogtepunten

Zo vond er onder andere een huwelijksaanzoek plaats tijdens de set van Freddy Moreira (voor de nieuwsgierigen onder ons: Ze heeft “ja” gezegd!), waren er natuurlijk de doodenge scare zones en overdekte, verwarmde stages waarbij je het griezelen even kon laten voor wat het was en kon genieten van gruwelijk, lekkere beats.

crazy sexy cool halloweenfestival

Dit zorgde natuurlijk voor een angstaanjagende hoeveelheid aan muzikale hoogtepunten, waarbij de bezoeker zijn ziel verloor aan al het lekkers wat Crazy Sexy Cool te bieden heeft.
Trick or treat krijgt zo een heel andere betekenis en wij houden ervan!
En vergeet de monsterlijke set van Bizzey niet, die samen met zijn loeihete danseressen ervoor zorgde dat ‘zedeloos genot’ een van de oorzaken is dat de gemiddelde CSC- ganger deze avond op Lucifers hitlist is komen te staan.

Jayh Jawson zette zijn tanden in alle, aanwezige schone maagden deze dag/ avond. Een ijzingwekkend smakelijk optreden, waarbij rond de Passie stage ongetwijfeld veel pure zieltjes verloren zijn gegaan.

Een set die er op de Passie stage ook met kop en schouders bovenuit stak, was de set van DJ Dylvn. Ook wel bekend als de DJ van niemand minder dan Ronnie Flex. Tijdens zijn optreden bleek echter dat deze DJ ook prima in zijn eentje een gruwelijk feestje neer kan zetten. Was het de dodelijke combinatie van vrouwelijk schoon onstage, de aangename combi van songs door Ronnie Flex en eigen hits zoals; ‘Even dansen’, ‘Top bezig’ en ‘Bewijzen’? Of misschien toch de verschijning van deze jonge, fitte DJ wat ervoor zorgde dat we in de tent te maken kregen met hongerige vrouwen everywhere?

Allemaal even gretig door een plakkerige, sfeervolle set van Dylvn. Hoe kick is dat?

Hot as hell

Het heeft dan wel lichtjes gevroren op de avond van 28 oktober. Echter was hier op het terrein van CSC was er niets van deze kou te merken. Het was letterlijk ‘hot as hell’ in het Zuiderpark.

De poorten naar de Satans playground werden om 23.00 weer gesloten. Dit onder het genot van een knallend eindoptreden van: DJ Dyna. Een afsluiter die ook qua aankleding niets te wensen overliet. Een waardig afscheid van deze CSC- editie die ons doet verlangen naar meer van deze overheerlijke, lugubere Halloweenfestivals.

Crazy sexy cool halloweenfestival