Het is heerlijk om lekker te knallen met duizenden lotgenoten bij een gigantisch festival podium, maar sinds de pandemie hebben we inmiddels ook door dat kleinschalige, unieke gatherings ook zeker hun charme hebben. Gecombineerd met een unieke reis zoals een Afrikaanse safari, wordt het meteen een bucketlist experience! En dat is precies wat Sauti Safari 2023 is; een safari avontuur boordevol activiteiten en wervelende DJ lineups.

Wat is Sauti Safari precies?

We leggen het even uit. Sauti Safari is een 7-daagse travel experience door Uganda die avontuur, muziek, en gastronomie combineert. Na landing op het vliegveld in Entebbe, word je opgepikt en is werkelijk alles voor je geregeld tijdens deze all-inclusive trip. De rondreis brengt je langs de mooiste natuurparken van Afrika, waar je onder begeleiding van experts wilde dieren zoals chimpansees, gorillas, zebras en neushoorns kan zien. Je verblijft in luxe hotels waar je geniet van gastronomische diners. Er is een dagelijks programma aan avontuurlijke excursies en activiteiten. En, als kers op de taart dans je de nacht onder de sterrenhemel weg met wervelende DJ lineups!


Bekijk de promo video van Sauti Safari om alvast een indruk te krijgen:

Muziek programmering

De feesten vinden plaats op adembenemend mooie locaties tijdens Sauti Safari, onder de sterren aan de rand van het regenwoud bijvoorbeeld, en rechtstreeks op de oever van de Nijl Rivier. De lineup is een mix van house, organic deephouse, en afro house van zowel Internationale als lokale talenten. Éen van de avonden zal een Sol Selectas showcase zijn, met bekende djs van dit label zoals Sabo. Verder zullen artiesten zoals Amine K, Peter Farris, Boom Boom, en R3ign Drops ook hun opwachting maken.

Sauti Safari 2023

Wilde avonturen

Naast al het gefeest staan er een hoop uiteenlopende activiteiten op het programma. Voor het volledige schema kun je de website van Sauti Safari 2023 checken, maar hier alvast een paar hoogtepunten:

  • Safari excursies naar de mooiste national parks van Uganda onder begeleiding van experts, waaronder ook charter vluchten naar verschillende gebieden en het diepe regenwoud
  • Trekking naar wilde gorillas en chimpansees, waarbij je maar liefst een uur in hun bijzijn kan vertoeven
  • Een wandeling met witte neushoorns
  • Een boot cruise over de Nijl Rivier tot aan de indrukwekkende Murchison Watervallen
  • Culturele avond entertainment rondom het vuur met tribal dans voorstellingen
  • Meditatie en rek-en-strek sessies om fit te blijven
  • Gastronomische diners van Michelin ster chef Ramon Verano en een team van lokale chefs

Gastronomische diners

Je deelname aan Sauti Safari 2023 heeft een goed doel

Sauti Safari is een initiatief van event organisators La Karavane en Maev Event in samenwerking met Safari organisator Nomads Wild. Een groot percentage van de ticketverkoop zal rechtstreeks gaan naar de lokale conservatie initiatieven in Uganda waarmee zij samenwerken. Je steunt dus met deze feestvakantie het goede doel, en maakt een echte impact!

www.sautisafari.com

Sauti Safari vindt plaats van 12-18 oktober in Entebbe, Uganda.
Koop snel je ticket voordat de earlybirds verdwenen zijn!

Sauti Safari 2023