De mazzelaars onder ons die aanwezig waren op AIM festival in Montreal afgelopen zomer weten exact hoe speciaal deze zondag middag set was, en dankzij When We Dip kunnen we er nu allemaal van genieten. De set van Hauy b2b Jenner bij AIM Festival Montreal is nu uit op When We Dip!

Een fantastische match tussen twee DJs uit Toronto

Midden in een smeulende hittegolf, zoals men wel vaker gewend is in het Canadese Quebec in de maand juli, viel de eer bij de Gardens of Babylon stage aan DJs Hauy en Jenner, die het publiek trakteerden op een weelderigheid aan uplifting melodieën en krachtige beats. 

De in Toronto woonachtige DJ Jenner (bijnaam ‘The Dark Princess’) begon haar DJ skills te ontwikkelen na haar kennismaking met de elektronische dance scene in Berlijn. Sindsdien speelde ze bij verschillende clubs in Toronto en events zoals Coda, Camp Summerdaze, Promise Cherry Beach, Harvest Music Festival, Mayan Warrior op Burning Man, en Amsterdam Dance Event in 2022.

Dj Jenner, set Hauy b2b Jenner

Jenner staat bekend om haar diepe tunes in lichte, luchtige sferen die het publiek op de juiste manier aansteken om alsmaar dieper en donkerder te kleuren naarmate de set vordert. Wanneer Jenner achter de draaitafels staat is er geen twijfel mogelijk; de dansvloer is altijd vol.

Afkomstig uit Brazilië, dragen de sets van de in Montreal-woonachtige DJ Hauy een vergelijkbare diepte en intimiteit als zijn muziek producties. Met zijn tracks nodigt hij de luisteraar uit naar een diep authentieke, melancholische maar ook hoopvolle wereld rijk aan tonen en texturen.

DJ Hauy, set Hauy b2b Jenner

Zijn producties begeven zich tussen progressive en deep-house, met releases op platen labels zoals All Day I Dream, Get Physical Music, Akbal Music, Warung Recordings, en Tale and Tone. Verder heeft Hauy gedraaid op evenementen zoals SXM Festival, Burning Man, Spectrum, Amsterdam Dance Event, en Electric Island.

Luister de set nu op When We Dip

Luister naar hoe deze magiërs hun krachten bundelen tijdens de drie-uur-durende set van Hauy b2b Jenner op AIM Festival 2022, nu mogelijk gemaakt door When We Dip.

Het eerste uur: Jenner
Het tweede uur: Hauy
Het derde uur: Hauy b2b Jenner