Of je nou bezoek hebt, auto rijdt of met verstand op nul in de fitness gaat zweten, een DJ setje aanzetten is altijd een goed idee. En waarom niet de gelegenheid aangrijpen om nieuwe artiesten te ontdekken? Eerder berichten we al over de wervelende set van Hauy b2b Jenner op AIM Festival. Maar we hebben nog wel meer aanraders voor je. Deze sets van upcoming DJs moet jij echt beluisteren!

Share

De Nederlandse DJ en producer Share heeft een reis door verschillende muziekstijlen gemaakt om de artiest te worden die ze vandaag is. Geboren met een passie voor muziek, begon ze al met draaien in haar tienerjaren. In het begin van haar carriere als DJ, was dit vooral Minimal House, waarna ze begon te experimenteren met verschillende stijlen. Tegenwoordig ligt een mix van Organic, Melodic, en Progressive stijlen ten grondslag aan haar kenmerkende sound.

Door haar reizen heeft Share een diepe connectie met haarzelf gevonden en veel over het leven geleerd, wat ook van invloed is op haar muziek. Haar ultieme doel is om positieve energie te verspreiden met haar muziek, en in 2022 kwam dan ook haar zelf geproduceerde track genaamd ‘Avatar’ uit op het label Abracadabra.

Als je voor jezelf wilt ervaren hoe de invloeden van de natuur en menselijke energie in muziek verweven kunnen zijn, luister dan naar de set ‘Into the Roots’ van Share op Soundcloud.

 

Bodaishin

Geboren en getogen in Buenos Aires, Argentinië startte Bodaishin zijn DJ carrière in 2015 in de Verenigde Staten. In 2017 keerde hij terug naar zijn thuisland om zijn skills als producer te ontwikkelen, en leerde hij al gauw om zijn emoties uit te drukken in zijn eigen muziek. Dankzij deze melodische producties en ook de andere grote namen waarmee hij een DJ booth deelde, speelde hij vervolgens in venues over de hele wereld zoals in Barcelona, Israel, Oostenrijk, Tulum, Ibiza, en Moskou.

Zijn stijl kan omschreven worden als een mix van organische geluiden en moderne synthesizer riffs met een diepe en melodische vibe. Hiervan zijn er al verschillende releases op zijn label “Circle of Life”, en organiseert hij gelijknamige events in Ibiza waar hij resident DJ is bij Las dalias, Akasha en Beach House.

Wil jij jezelf onderdompelen in de diepe golven van één van zijn bewogen sets? Luister dan nu naar Bodaishin’s hybrid live set bij Blue Marlin Ibiza van afgelopen zomer.

Shahrokh Dini

Na zijn oorspronkelijk gekozen DJ-naam ‘Sharokh Sound of K’ aan de wilgen te hebben gehangen, brengt de goedlachse Duitse DJ Shahrokh Dini onder zijn geboorte naam menige dansvloer in vervoering. Al sinds de jaren 90 timmert hij aan de weg met zijn deep house sets die uitstapjes maken naar Detroit house, disco en progressievere stijlen. Elke zomer is hij te vinden achter de decks van bekende clubs in Ibiza zoals Sunset Ashram en Las dalias en ook in zijn thuisbasis Berlijn houdt hij er verschillende residencies op na.

Zijn eigen muziek producties kwamen uit op record labels zoals Sasse’s Moodmusic, Miss Moneypenny Records en Compost Records Black Label, en werden gedraaid door gevestigde collega-DJs waaronder Âme, Maceo Plex, Solomun en Ron Trent. Naast zijn liefde voor het maken en spelen van muziek, heeft Sharokh ook verschillende clubs en evenementen opgezet en gerund, zoals zijn club “Monk” in het Duitse Karlsruhe waar hij gedeeltelijk opgroeide.

Ben je klaar voor een muzikaal avontuur waarbij verschillende stijlen de revue passeren? Luister dan naar deze set van Shahrokh Dini opgenomen tijdens de Ibizasonica Radio Show.

SHAHROKH DINI – SUPERSONICOS – 28 MAR 2022

Opposite DireKtion

DJ-duo Opposite DireKtion is op missie, waarbij zij zichzelf als de boodschappers van deep instrumental house met een groovy bassline wanen. Beiden geboren in Libanon, hebben Elie en Roland de afgelopen vijf jaren gewijd aan het perfectioneren van hun sound en specifieke stijl vanuit hun studio in het centrum van Montreal, Canada.

De heren hebben alle twee een unieke persoonlijkheid, een andere denkwijze en muzikale achtergrond. Maar juist deze verschillen zorgen voor de dynamische, melodische sound die ze gecreëerd hebben, gelaagd met elementen van deep, tech, progressive en house. Na een begin als DJs op privé events, ging Opposite DireKtion van resident bij Clandestino en Nhau bar In Montreal naar grotere events zoals AIM Festival, Frst Rave Back en Front Republic Festival.

Op het laatstgenoemde festival, kregen de heren de eer om de closing set ten gehore te brengen. Zoals zij zelf aangaven was dit een speciaal moment en spatte de magie van de dansvloer af. Check dus even de set van Opposite DireKtion bij Front Republic Festival 2022 op Soundcloud.

 

Babü

Geboren en getogen in een plaatsje dat Chihuahua heet in Mexico, ontwikkelde Gabriela Villaseñor haar liefde voor muziek op 11-jarige leeftijd toen ze haar vader’s platen collectie ontdekte. Het was al op deze jonge leeftijd dat ze al zeker wist dat ze later in de muziekwereld wilde werken.

De kennismaking met electronische muziek gebeurde later in 2007, toen er een nieuwe wereld voor haar openging en ze algauw haar eerste mengpaneel aanschafte. Onder de DJ artiestennaam Babü had ze al snel gigs in eigen land, waarna ze ook buitenlandse gigs te pakken kreeg zoals Cosmic Jungle in Israel en The Monastery Festival in Duitsland.

Haar sound wordt vooral door House geregeerd, al zijn er ook vaak invloeden te vinden zoals Afro, Deep, Disco, Funk, Italo, Melodic en Progressive. Hoe een mix van deze stijlen nou klinkt kun je zelf eventjes beluisteren, door haar set genaamd ‘Sweet Disposition’ op te zetten op Soundcloud.

https://soundcloud.com/user-495671699/109-sweet-disposition-waudiofly-21012023