Smèrrig Halloween – Het griezeligste festival van Brabant

Wat ik persoonlijk altijd erg prettig vind, is dat een feestje lekker overdag begint en rond middernacht is afgelopen. Het begon om 15:00 uur maar rond de klok van zes zijn wij gearriveerd in Den-Bosch bij de Brabanthallen. De locatie was erg goed met de trein te bereiken dus voor de bezoekers die wat verder weg wonen konden zowel heen als terug met het openbaar vervoer. Toen we binnenkwamen zag ik dat er drie stages waren, namelijk de Smèrrig stage, de houtjetouwtje stage en de Papi Chulo stage. Toen we eenmaal door de controle heen waren, onze jas hadden opgehangen en muntjes hadden gehaald was Dio net aan het optreden, meteen een hele goede binnenkomer!

Het festival

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig op het griezeligste Halloween feestje van Brabant, namelijk Smèrrig Halloween festival. Zoals jullie misschien in vorige blogs hebben kunnen lezen ben ik enorme fan van Smèrrig edities. Zoals andere edities was er ook weer heerlijke muziek waar we goed op konden dansen en was de aankleding zoals gewoonlijk ook weer top, alles zag er tot in de puntjes goed uit!

Halloween

Inmiddels hadden we een hele groep vrienden op de zelfde plek verzameld waarvan iedereen aan het Halloween thema had gedacht. Er liepen heksen, spoken en heel veel enge gezichten rond. Behalve aan de aankleding was er ook gedacht aan voldoende barpersoneel. Je hoefde eigenlijk helemaal niet te wachten en er was een ruime keuze aan alcoholische versnaperingen. Voor de vrouwen was er behalve wijn ook rosébier en despootjes, hier ging mijn voorkeur deze avond naar ui😉

Smèrrig Halloween

De rest van de avond hebben we voornamelijk bij de Smèrrig stage gestaan waar onder andere zanger Kafke, De jeugd van tegenwoordig, Raywell, Partysquad en uiteraard Smèrrig Diskjochies kwamen optreden. De hele avond werd er flink losgegaan door het publiek en was het om 01:00 uur ook een hele mooie tijd om af te sluiten.


Dus als je op zoek bent naar een goei fiske met echte brabantse gezelligheid? Hou dan de website van Smèrrig in de gaten en koop kaartjes voor een van hun volgende evenementen. Om jullie echt mee te nemen in de sfeer van de avond heb ik ook een vlog gemaakt die hieronder te bekijken is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial