SMÉRRIG KONINGSNACHTFESTIVAL

Afgelopen vrijdag was het weer zover, de nacht voordat Willem 52 jaar geleden ter wereld kwam. Reden voor een goei fiske, zoals we op z’n Brabants zeggen. SMÉRRIG had dit keer weer flink uitgepakt op de Tramkade in Den-Bosch met een Koningsnachtfestival editie. En dankzij mijn mede festivallover Maud mocht ik hier met een paar vriendinnen de tent af komen breken!

HET FESTIVAL

Net als eerdere edities vond het festival plaats op de Tramkade in Den-Bosch. Een makkelijke locatie voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen maar er is ook voldoende parkeergelegenheid, het eerste pluspuntje was al binnen!

Als je binnenkwam was er meteen de Snolly stage waar het ook al meteen lekker vol stond. Door de Snolly stage kon je naar buiten waar verschillende eettentjes stonden en je door kon lopen naar de SMÉRRIG stage. Persoonlijk vond ik de line up van de SMÉRRIG stage top dus zijn wij meteen (na een paar loempia’s) doorgelopen. Vanwege het weer had de organisatie er voor gekozen om de achterkant van de tent open te laten en dit was een goede keuze naar mijn mening. Het was niet te koud maar ook zeker niet te warm, pluspuntje 2!

Ook met de drukte viel het mee waardoor we al snel lekker vooraan stonden te dansen. Op het moment dat wij binnenkwamen hebben we nog even van de huis Diskjochies mogen genieten waarna Biggi en Elton Jonathan optraden. Er werd heerlijke billenschud muziek gedraaid en niemand stond stil. Ook was de bar midden in de zaal zodat we ons promillage op peil konden houden, pluspuntje 3!

Verder hebben we MEROL van ‘’Lekker met de meiden” zien optreden en sloot Raywell af met wat lekkere plaatjes. Kortom geef ik deze avond echt een dikke 9! Dit heeft overigens ook te maken met mijn super gezellige vriendinnen die ik niet had willen missen deze avond, pluspuntje 4!

AFTERPARTY


Wat we in eerste instantie niet van plan waren is toch gebeurd. Toen om 24:00 uur de muziek stopte had ik absoluut geen zin om naar huis te gaan. Ongeveer 100 meter verderop, in het Willem twee poppodium  was de afterparty georganiseerd. Hier hebben we nog tot in vroege uurtjes onze nacht voortgebracht.

Hieronder is ook mijn eerste festivalvlog te zien zodat jullie ook wat beelden hebben van dit geweldige feestje!

SMÉRRIG ZOMERWEEKENDER FESTIVAL

Op 26, 27 en 28 juli heeft SMÉRRIG, ook weer op de Tramkade in Den-Bosch een driedaags zomerfestival georganiseerd. Hierbij de link waar je kaartjes kunt bestellen. Ik ben er sowieso weer bij, dus zie ik je daar?


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial