Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor het zwoelste en intiemste Valentijnsfeestje van Nederland. Dit keer was het niet alleen in Den-Bosch maar ook in Tilburg werd een uitverkochte editie georganiseerd. Kaartjes waren niet aan te slepen maar gelukkig mocht ik voor Festivallovers een kijkje gaan nemen en heb ik tot diep in de nacht de sterren van de hemel mogen dansen.

Werkwarenhuis van Aken

Het Werkwarenhuis wat ook wel ‘Club W’ wordt genoemd is een centrale locatie in Den Bosch en voor een Valentijns feestje een hele mooie plek. Het is lekker intiem doordat het één ruimte is en hij niet te groot is. Na een half uur heb je alle feestgangers kunnen scannen en kunnen zien of er een Valentijn voor jou bij zit.

Op het moment dat we binnen kwamen vloeide de alcohol al rijkelijk en konden we meteen een lekkere versnapering bestellen. Er werd geschuurd, geschuifeld en niemand stond stil.
Persoonlijk ben ik een Urban & Classis fan en deze nummers werden volop gedraaid. Er werden veel hitjes gedraaid waar iedereen op mee kon blèren, heerlijk!

Toen op een gegeven moment de muziek uitging rond de klok van 04:00 uur besefte ik me pas hoe heerlijk we deze avond weer hebben gedanst. Wat ik ook erg prettig vond aan de Valentijnseditie van SMÈRRIG was dat ze aan het einde glaasjes water uitdeelde. Dit heeft mijn kater van afgelopen zaterdag weer wat milder laten zijn.

SMÈRRIG

Naast dit heerlijke nachtje zwoel dansen organiseert SMÈRRIG nog veel meer feestjes die je echt niet mag missen. Aankomende zaterdag staat er een carnavalsfestival gepland in de Brabanthallen in Den Bosch en met Koningsnacht staat er weer een festival op de planning. De locatie hiervan is nog niet bekend maar ik wil jullie allemaal aanraden om deze feestjes zeker een keer te gaan beleven.

Wie weet zie ik jullie daar;)

XO Elise

Wil je weten welke festivals ik nog meer ga bezoeken voor Festival Lovers? Volg me dan ook op Instagram @elisegrimbergen