Soenda 2020

Soenda 2020

 

Afgelopen zaterdag vond Soenda Indoor 2020 plaats. Festivallover Jasmijn was erbij en vertelt jullie er graag meer over!

Ik had al veel positieve verhalen over Soenda gehoord en gelukkig kaartjes kunnen bemachtigen voor de indoor editie. Rond november was het al volledig uitverkocht, dit beloofde veel goeds. Op 22 februari was het dan eindelijk zover, tijd voor een feestje!

De shuttlebus bracht ons vanaf Utrecht Centraal naar de locatie: the Fabrique. Wat een onwijs vette locatie was dit. We hoefden maar heel even in de rij te staan en waren al binnen, helemaal top. Tijd om de boel te verkennen, ik werd meteen positief verrast. Aan elk detail was gedacht, zo waren er veel zitplekken gecreëerd en was elke stage weer anders. Alles was heel industrieel en dit vond ik persoonlijk erg vet.

Fotografie Anne Zwart

Er werd keiharde techno gedraaid en 99999999 was een van mijn favorieten. Ook was de Sluwe Vos super goed!

Fotografie Anne Zwart

Ik vond deze indoor editie erg goed geregeld en heb zeker genoten. Dit was echt wel een van mijn leukste feestjes tot nu toe!

Op 23 mei vindt Soenda festival plaats, de outdoor editie. Ook hier heb ik al veel goede verhalen over gehoord, met namen zoals Fjaak, KI/KI, Rebekah, Sluwe vos. Je moet er snel bij zijn wil je nog een kaartje bemachtigen want ook deze editie gaat uitverkopen. Via deze link haal je een kaartje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial