Soenda Festival op zaterdag 25 mei begon met regen, maar veranderde al snel in een stralend zonnige dag in Utrecht.

Op de fiets gingen we met onze groep richting het terrein. Zo’n 20 minuutjes fietsen en we arriveerden net op tijd, want er waren donkere wolken en het regende even. Al gauw klaarde de lucht op en liepen we het terrein op. Even alles verkennen, onze groep verzamelen, en toen richting de techno stage.

Het fietsen, naar binnen gaan, en het halen van kluisjes verliep heel soepel, wat voor ons al grote pluspunten zijn. Ook was het terrein ten opzichte van vorig jaar veranderd, en dit hebben ze nóg beter aangepakt: lekker overzichtelijk, voldoende ruimte, veel wc’s en veel eetgelegenheden.

Wij begonnen onze dag met B2, die meteen een lekkere set erin gooide, maar we zijn niks anders van hem gewend . Daarna volgde om 17:00 een B2B met niemand minder dan Azyr & Lessss… Pohhh, wij hebben hen vaker horen draaien, maar dan apart, en deze B2B was echt wel een klapper.

Ondertussen zaten we lekker buiten en genoten we van de sfeer op het terrein, de mensen, én natuurlijk het zonnetje.

In de loop van de avond hebben wij nog mogen genieten van Cynthia met haar live set; deze dame stelt nooit teleur. Wat een energie en vibes, én ze was ook nog eens jarig, HOERA!

Na een lekker dagje zijn we onze dag af gaan sluiten in de KOMODO. Want daar sloot onze nummer 1 artiest af: DYEN. Deze man kan draaien, niet normaal!

Soenda 2024

Wij hebben echt een ontzettend leuke dag gehad op Soenda Festival en gaan zeer zeker weer terugkomen. Soenda Festival 2025 die-hard ticket sales will go on sale tomorrow at 12:00:

Recap Soenda Festival 2024

Over Soenda Festival

Soenda Festival is een populair elektronisch muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Utrecht. Het festival, dat bekend staat om zijn focus op techno en house muziek, trekt muziekliefhebbers van over de hele wereld. Georganiseerd op een pittoresk terrein aan de rand van de stad, biedt Soenda een unieke combinatie van natuur en elektronische beats.

Het festivalterrein is ruim opgezet met meerdere stages, elk met zijn eigen sfeer en muziekstijl, waardoor er voor iedereen iets te beleven valt. Naast de indrukwekkende line-ups, die zowel nationale als internationale artiesten omvatten, staat Soenda bekend om zijn uitstekende organisatie, uitgebreide faciliteiten, en diverse eetgelegenheden.

Bezoekers kunnen genieten van een zorgeloze festivalervaring, met vlotte toegang, voldoende kluisjes, en schone sanitaire voorzieningen. Het evenement trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers, die komen voor de energieke optredens, de geweldige sfeer en de kans om samen met andere liefhebbers van elektronische muziek te feesten.

Soenda Festival is een must voor iedereen die houdt van goede muziek, een levendige festivalsfeer en een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving.