Spoorpark LIVE 2022

Spoorpark LIVE 2022 in Tilburg maakt de line-up bekend! En wat voor een line-up.. Met nog maar enkele tickets zou ik niet te lang wachten want dit festival is het bezoeken waard. Dicht bij het station en met namen als Davina Michelle, Krezip, Goldband, Di-rect, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Danny Vera en Kensington.. Need I say more?

Informatie

Waar: Spoorpark Tilburg, zeer dicht bij Tilburg CS

Wanneer: zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022

Tickets: nog enkele hier verkrijgbaar

Spoorpark LIVE 2022

Na twee door de pandemie gesneuvelde edities, is driemaal scheepsrecht voor Spoorpark LIVE. Dit is het splinternieuwe popfestival in Tilburg op 18 en 19 juni 2022. De laatste namen zijn inmiddels bekend gemaakt. Onder meer Lucas Hamming, Ruben Annink en lokale helden zoals Simon Keats en Christopher Green zijn toegevoegd aan de al imposante line-up met Kensington, Krezip, Goldband, Di-rect, Danny Vera, Rolf Sanchez en méér. Let op: de reguliere tickets zijn bijna uitverkocht voor deze eerste editie  

Artiesten

Het Nederlandse multitalent Lucas Hamming is bekend van zijn optredens als huisartiest van De Wereld Draait Door en zijn succesvolle deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tijdens de zaterdag Spoorpark LIVE speelt hij op de Sunflower Stage, hoofdpodium van het festival.

Van Tilburgse bodem is er bij deze eerste editie: Simon Keats. Die bracht onlangs zijn nieuwe album Falling Star uit. Muziekblad OOR schrijft daarover: ‘zijn album overtuigt van A tot Z.’ Eveneens uit Tilburg: Christopher Green. De singer-songwriter speelde al met zijn band op Pinkpop en schopte het – net zoals Hamming – tot de TV-shows van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Keats en Green zijn samen met de Brabantse singer-songwriter Frank Rae, het Tilburgse duo Kees & Kuuk en Paul & Pelle te zien bij de Park Lounge. Dit is het derde podium van het festival met een focus op akoestische muziek.

Spoorpark LIVE 2022 Spoorpark LIVE 2022

Line-up compleet en timetable bekend

Met deze toevoegingen is de toch al imposante line-up van Spoorpark LIVE compleet. Op het programma staan onder meer Kensington, Krezip, Di-rect, Davina Michelle, Goldband, Suzan & Freek en Danny Vera. Voor Kensington – de grootste band van Nederland – is het een van de laatste shows in de huidige bezetting, aangezien zanger Eloi Youssef een andere weg inslaat.

Naast deze grote headliners, valt er ook genoeg te ontdekken tijdens het nieuwe Tilburgse festival. Denk bijvoorbeeld aan namen als Quique en Son Mieux die in rap tempo Nederland veroveren. Ook bijzonder: Gallowstreet. Een modern en dansbaar blazersensemble.

Weten wie wanneer speelt? De volledige line-up én de timetable zijn te vinden op de website van het festival: www.spoorparklive.nl.

Festival Lovers is er twee dagen bij om te reporten! Zien we je daar?

Het weekend ervoor vindt het Best Kept Secret festival plaats. Lees meer over dit Brabantse meerdaagse festival