Strandopening – Hoek van Holland

Strandopening

De leukste stranddag: Strandopening het festival waar je bij moet zijn!

Een festival op het strand is toch wel heel iets anders dan uren op een bedje in de zon liggen. Beter gezegd: veel leuker en veel meer mijn ding! Strandopening in Hoek van Holland is er daar 1 van, er volgen er nog veel meer. Uit mijn hoofd zeg ik dat Haarlem de volgende is.

Hemelvaart

Strandopening in Hoek van Holland valt ieder jaar op Hemelvaartsdag en tot nu toe hebben we geluk gehad met het weer. Mijn meivakantie betekende nog twee weken leren voor mijn eindexamens, maar ik had me 1 dag beloofd dat ik daarvan mocht afwijken. Met al mijn lieve vrienden en vriendinnen naar Strandopening geeft ook weer energie voor de dagen erna. Even niet aan de studie denken, maar lekker genieten waar het leven toch eigenlijk om draait. Ik was de Bob, maar dat gaf niet. De beats, mijn vrienden en de sfeer maakten alles goed.

Line-up

Ondanks de frisse wind na de paar super warme zomerdagen was het in Hoek van Holland gewoon prima weer. Het zonnetje scheen, geen regen, dat maakt het al aangenaam. De line-up was top. Artiesten als Bombastic, Diaz & Bruno, Laurens, Ricardo Costano, Steff de la Funk, Tom Haver en Ruben MC verzorgden fantastische beats. Aanbod was heel gevarieerd (Electric, House, R&B, Urban, Garage, HipHop, maar ook lekkere Apres-ski muziek), maar dat maakt het juist zo gezellig. Ieder heeft dan even zo zijn moment waarop hij of zij even helemaal stekkert. Geweldig om naar te kijken! En gieren natuurlijk!

Voor iedereen!

Voor mij was Strandopening weer een geslaagd feestje. Overigens kun je ook je ouders meenemen. Als ze er genoeg van hebben, kunnen ze zich vermaken op de braderie op de boulevard. Dit festival is overigens altijd heel goed geregeld. Je kunt er gemakkelijk komen met het openbaar vervoer, maar ook met de auto. Informatie hierover kun je goed terugvinden op verschillende sites.

Nu aftellen naar ons volgende feestje, Flying Dutch in Rotterdam. Wij gaan dan helemaal stuk, mijn examens zitten er dan op. Zijn jullie erbij?

Hebben jullie ook ons blog over het Kralingse Bos Festival gelezen?

Marieke en Perle (Marieper;))

Strandopening
Met mijn ‘Besties’
Strandopening
Sunny Days…