Summerpark 2018 – Festival Love

Lieve Festival Lovers!
Daar ZIJN WE WEER! Jullie Festival ⭐ Blog-ster ⭐ Ginny Abbink is weer op pad geweest om het festival seizoen rond te struinen naar de leukste en beste festivals.
Zoals jullie wellicht van mij weten uit mijn vorige blogs, ben ik een die-hard hardere stijlen liefhebber. Voor degenen die het nog niet weten, dat is: Hardstyle, Hardcore, Rawstyle, Uptempo en Frenchcore. Dreunende bassen die doortrillen tot op het bot en tempo’s tussen de 160 BPM – 200 BPM; daar leef ik voor! 😍
Maar voor deze speciale gelegenheid, op afgelopen zondag 8 juli 2018, heb ik me weer eens begeven op een heel divers techno, elektro en hiphop festival. Wil jij ook weten waarom? Lees dan gauw verder! 😀

Met een strakblauw hemel en een heerlijk zonnetje op mijn bol, kom ik op Almere Strand aan. Ik ga de inmiddels derde editie van Summerpark Festival op Almere Strand voor het eerst meemaken! Bij binnenkomst kwamen er mij al allemaal prachtige mensen “moving” tegemoet. Ik voelde gelijk de summer-vibes opkomen dus we liepen al bouncend het terrein op. De lekkere beats die uit de Verknipt tent kwamen, maakten de vibe nog lekkerder. Maar eerst, een verkoelend drankje om onze dorst te lessen met deze zomerhitte van 26 graden!

Summerpark: Yes, I do!

Jullie vragen je natuurlijk af waarom ik me ineens op een techno, elektro en hiphop festival begeef. Zoals ik al zei had ik hier een hele speciale reden voor! Mijn beste vriendje ging zijn vriend namelijk ten huwelijk vragen op het strand tijdens dit festival! En ik mocht hier natuurlijk getuige van zijn. 😍 HOE CUTE IS DAT! 😍

Toen we allemaal een drankje hadden bemachtigd, zijn we naar het strand aan het water gelopen. De setting was perfect! Een strakblauwe hemel, een prachtige zon, lekkere beats op de achtergrond en onze tenen in het zand. En toen ging mijn vriendje ineens op 1 knie! Zijn vriend had het zo NIET zien aankomen dat hij spontaan in tranen uitbarstte. Ook ik kon mijn traantjes van geluk niet inhouden… Uiteraard was het een heel emotioneel moment, wat mij diep raakte – en niet geheel onbelangrijk: HE SAID YES!!!! 🎉💓

Uiteraard hebben we hier ook filmmateriaal van – want we nemen jullie graag mee in de sfeer 😊

Time to PARTY!

Na ons emotionele moment samen was het natuurlijk tijd om het uitgebreid samen te vieren! Met vier prachtige stages hadden we keuze genoeg; lekker dansen op de Pacha Ibiza on Tour stage, konijnen dansjes doen op de dikke techno bij de Verknipt tent, schuren bij de Park Stage of bij de Rewind Stage genieten van oude deuntjes in een nieuw jasje. Kortom, keuze genoeg! Onze keuze viel eerst op Verknipt waar we lekkere pasjes hebben gedaan op ROD en Egbert Live.

Vervolgens gingen we back to my roots – sshhhttt niet doorvertellen 🤫 – maar ik was in een ver verleden erg fan van Latin House, R&B en Hiphop. Dus bij de Park Stage hebben we op BIGGILady Bee en Bizzey even flink met onze heupen staan draaien en met onze billen staan schudden. 🍑 Gewoon, omdat het kan, en omdat wij het nog ‘verdraaid’ goed kunnen ook :p Dance like nobody’s watching, toch? 😉

“Dance Like Nobody’s watching!”

Ondanks dat sommige beats wel het dansje in mij los kunnen maken, is Lady Bee één van de weinige vrouwelijke DJ’s waar ik ontzettend veel respect voor heb. Ze is stoer, bloedmooi en kan nog heerlijk draaien ook! We hebben heerlijk staan dansen op haar lekkere zomerse en vrolijke beats dus. Lady Bee, we love you! 💓

  

Uiteindelijk wilden we nog heel graag een verse kokosnoot 🥥🥥 scoren en kwamen we bij toeval uit bij de Rewind Stage. Hier werden heerlijke gouden oude deuntjes gedraaid die in een nieuw jasje werden gemixt. Boven de stage bevond zich een zwembadje waar mensen eventueel verkoeling in konden vinden. De setting was erg gezellig dus ook daar zijn we nog even blijven rondhangen en -dansen 🙂

  

Sfeertje wel

Zoals iedereen weet, loop je op festivals een flink end weg. Dus honger en dorst krijg je er ook van. Gelukkig was er op het festival een hele foodcourt te vinden met heerlijk – en zelfs gezond! – eten en drinken. Van smoothies en shakes tot vers fruit, de nodige vette hap, poffertjes en zelfs sushi was er te vinden. Ik heb me als Aziaat natuurlijk weer verschanst aan een heerlijke Zalm Sashimi bowl 😍 Bedankt, Sushi Time!

  

De locatie aan het strand geeft het festival gelijk een heerlijke summervibe; het prachtige weer, de beats en de ontzettend mooie mensen die ik er zag rondlopen, maakten het sfeertje helemaal af. Er was ook een leuk festival-make-up standje waar je mooie festivalglitters kon laten zetten op je gezicht, borst en armen.

Daarbij heeft het Summerpark Festival een mooi extraatje: de (hippie)markt! Naast het strand was er een straatje neergezet met allemaal standjes die leuke dingetjes verkochten: kleding, tasjes, sieraden en lekkernijen. Erg leuke en unieke toevoeging voor een festival, vond ik zelf.

 

Pacha Ibiza op Summerpark

Verder die avond hebben we nog dansjes gedaan op de prachtige Pacha Ibiza on Tour Stage. Door het geweldige weer, de mooie mensen en het alom bekende Pacha Kersen Logo, waande je je bijna in Ibiza. De stage was ook prachtig opgetuigd, net aan het water en met in de avond prachtige verlichting. Grote namen als Benny Rodrigues, Luuk van Dijk en Franky Rizardo zorgden voor de juiste Ibiza vibe waarop de menigte los kon gaan.

    

Ik heb het deze dag enorm naar mijn zin gehad! En de verloving van mijn beste vriendjes en het prachtige weer maakten het helemaal af: Summerpark Festival Loving! Voor de verandering weer even teruggaan naar mijn roots en flink schudden met je billen is toch wel weer eens leuk. Anders dan keihard hakken 😛

Hou jij dus van summer festivalvibes, een mooie locatie aan het strand (en als het een beetje meezit, ook: zon), verschillende soorten muziek en de mogelijkheid om een beetje te kunnen rondwandelen? Dan is Summerpark Festival dus een enorme aanrader!

Volg onze Festival reis met Festival Lovers op onze Instagram pagina en Like onze Facebook Pagina.

Wil jij een keertje een dansje met mij doen op een festival/feestje of wil je weten hoe ik mijn fitlife met mijn party-life combineer? Volg mij dan gerust op Instagram: @ginnyabbink

Festival Love,

Ginny

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial