HEINENOORD – Na twee jaar van afwezigheid is Sunglow Festival in 2022 terug op 10 september. Recreatieoord Binnenmaas zal het decor zijn van het festival wat zich typeert door stagehostings van hardcore pioniers Paul Elstak en Rob Janssen. Het grootste gedeelte van de tickets zijn al verkocht en de kaartverkoop van de laatste tickets herstart 1 april om 12:00.

Op een kwartiertje van Rotterdam ligt Recreatieoord Binnenmaas, wat het festival ook dit jaar zal huisvesten. “De terreinindeling is iets waar we elk jaar kritisch naar kijken. Zo zal het derde area op een andere plek worden gepositioneerd en zal hier een ander genre klinken.” Aldus de organisatie. Op de Mainstage verzorgt Paul Elstak de programmering met een mix tussen hardstyle, freestyle en hardcore. DJ Rob Janssen neemt de classics voor zijn rekening in de Oldschool Gangsters tent en het derde (nieuwe) area zal in het teken staan van het razend populaire uptempo.

Op de line-up staan eersteklas hardstyle en hardcore artiesten als Partyraiser vs Bulletproof, Deadly Guns, Mental Theo, Paul Elstak, Panic en N-Vitral. In de Oldschool Gangsters tent nemen Darkraver, DJ Rob en MC Joe, Dana, Ruffneck en Gizmo je mee terug in de tijd en op het gloednieuwe uptempo stage staan o.a. Irradiate en Angernoizer geprogrammeerd. ‘’Achter de schermen zijn we euforisch, we kunnen eindelijk starten met de voorbereidingen!’’ Aldus de organisatie.

Sunglow Festival

De kaartverkoop herstart 1 april om 12:00. “De die-hard fans van Sunglow hebben waarschijnlijk hun kaartje van vorig jaar gehouden óf voor een voucher gekozen welke je nu kan verzilveren voor een ticket.” Er zijn dus nog maar een beperkt aantal tickets die de verkoop in gaan.

Tickets: via www.sunglow-festival.nl

Check hier de aftermovie van 2019! [yotuwp type=”videos” id=”haQAcgSIPqk” ]