Sziget verwelkomt Joris Voorn, Ben Klock, Eelke Kleijn, Honey Dijon en meer

Sziget Festival

Sziget maakt de namen bekend voor één van de populairste elektronische venues van het festival: The Samsung Colosseum. Dit imposante podium werd al volledig in een nieuw jasje gestoken voor de 2020-editie die nooit kon plaatsvinden, maar dit jaar keert het houten bouwwerk grootser terug dan ooit. Onder andere Joris Voorn, Ben Klock, Kölsch, Honey Dijon en Eelke Kleijn prijken op de line-up.

De Amerikaanse techno-grootheid Seth Troxler komt naar Sziget om het Colosseum te laten schudden op haar houten grondvesten. Vanuit Barcelona komt John Talabot over, met zijn mix van obscure elektronische sounds. Ben Klock brengt Berlijnse techno naar Hongarije. De Duitse artiest en dj host al jaren techno avonden in de beruchte club Berghain in Berlijn. Ook de Amerikaanse Honey Dijon – die bekend staat om haar veelzijdige sound – is erbij.

Vanuit Nederland maken Joris Voorn en Eelke Kleijn hun opwachting in het Colosseum. Eelke Kleijn stond al eens eerder op het Hongaarse festival, terwijl het voor Joris Voorn zijn debuut is. Verder zijn onder andere KölschDennis Sulta & Mella DeePaula TempleLa FleurMatador en Shanti Celeste aangekondigd. Check de volledige line-up van het Colosseum hieronder:

Het Colosseum is ontworpen voor de beste elektronische muziekbeleving. De 360-graden open air stage heeft een capaciteit van 2500 personen. Het gigantische bouwwerk zal voelen zoals we gewend zijn, met houten pallets als muur, maar de vernieuwde lay-out omvat ook de beste en nieuwste geluids- en lichttechnologie, waardoor Szitizens kunnen feesten tot in de vroege uurtjes.

Naast het Colosseum heeft Sziget zo’n 60 andere podia. Van 10 t/m 15 augustus staan onder andere Dua Lipa, Arctic Monkeys, Justin Bieber, Anne-Marie, Calvin Harris, Tame Impala, Ronnie Flex, Kensington en Stromae op het Hongaarse Festival. The Island Of Freedom biedt veel meer dan alleen muziek. Er is een gigantisch randprogramma met theater, workshops, dans, film, kunst, lezingen, sport en meer. Sziget Festival vindt plaats op in het Óbuda-eiland in het hart van Boedapest. Het festival verwelkomt jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers.

Tickets
Er zijn 6-Day, 3-Day en dagtickets beschikbaar voor Sziget. Tickets zijn te koop via www.szigetfestival.com/nl.

Sziget Express
Al meer dan 10 jaar brengt de festivaltrein duizenden ‘Szitizens’ van Nederland naar Hongarije. De eerste Sziget Express is al uitverkocht en voor de tweede trein zijn de laatste tickets nu te koop. Tickets voor de groenste reisoptie koop je op de website van organisator Festival.Travel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial