Bij Festival Lovers staan we te popelen om weer naar een feestje te gaan. De corona periode heeft ondertussen lang genoeg geduurd. Gelukkig lijkt het erop dat het einde bijna in zicht is en daarom wilde we onze zes aanraders op het gebied van techno festivals 2021 met jullie delen. Deze zes feestjes wil je niet missen dit jaar! Voor welke techno festivals 2021 heb jij al een ticket? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht!

Rotterdam Rave 

Datum: 14 augustus. Locatie: Rotterdam, RDM. Meer info over Rotterdam Rave. 

Niemand kan zo’n hard feestje geven als dat ze in Rotterdam doen. De organisatie van Rotterdam Rave weet zichzelf elk jaar weer te overtreffen. We hebben vorig jaar helaas nog net de ‘Spring Special’ moeten missen en daarom komt het festival dit jaar drie keer zo hard terug. Wat kan je verwachten: keiharde underground techno en rave muziek. De line-up in nog niet bekend, maar daar hoef je je ook zeker geen zorgen over te maken. Alles zal uit de kast worden getrokken op deze Rotterdamse Rave die plaatsvindt op de RDM. Tickets zijn momenteel nog niet in verkoop (18 mei 2021). Bekijk hier ons report van Rotterdam Rave indoor 2019.

Soenda Festival 

Datum: 28 augustus. Locatie: Utrecht, Ruigenhoekse Polder. Meer info over Soenda.

De echte techno-liefhebber mag Soenda niet missen deze zomer. Het festival is niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance-industrie, omdat ze zo enorm zijn gegroeid de afgelopen tijd. Soenda staat bekend om hun keiharde techno en vrolijke aankleding. Dit feestje is alles wat je van een goed festival zou verwachten en meer! Veel bekende artiesten zullen hier draaien, zoals FJAAK, Nina Kraviz, Paula Temple en VNTM. Dit wil je niet missen! Helaas is de ticket sale van het evenement al uitverkocht. Bekijk hier ons report van Soenda Indoor.

Live NOW Festival 

Datum: 28 augustus. Locatie: Zaandam, Hembrugterrein. Meer info over Live NOW.

Je vind het misschien een beetje raar, maar Reinier Zonneveld heeft zijn eigen festival, dus opstropen en karren maar! De afgelopen tijd is deze artiest enorm gegroeid. Niet alleen omdat hij herkenbare klassiekers kan mix met echte beuk techno, maar ook omdat hij bijna alles live doet! Hij verzint de muziek ter plekke tijdens zijn set en staat erom bekend om het hele publiek uit hun plaat te laten gaan. Reinier Zonneveld draait maar liefst 11 uur lang op dit festival en zal ook de enige artiest zijn die hier draait. De tickets sale heeft helaas al plaatsgevonden en het evenement is uitverkocht.

Into the Woods 

Datum: 10-11 september. Locatie: Amersfoort (in het bos). Meer info over Into the Woods. 

Als je van magie houdt, dan wil je zeker verdwalen in het bos van Into the Woods! Dit festival staat bekend om haar sprookjesachtige aankleding. Een dagje betoverd worden staat bij Into the Woods altijd op de planning. De line-up van dit festival is ook altijd enorm goed. Voor dit jaar is de line-up nog niet bekendgemaakt. Het evenement is razend populair aan het worden en daarom helaas ook al uitverkocht. Bekijk hier ons report van Into the Woods 2019.

By the Creek 

Datum: 18 september. Locatie: Utrecht, Vianen. Meer info over By the Creek.

Wie nog nooit bij By the Creek is geweest, heeft er vast wel eens een video van voorbij zien komen op social media. Het evenement wordt gegeven langs het water, deels onder een groot viaduct. De locatie geeft een enorme rave sfeer en er gaan daarom altijd veel filmpjes van viraal. Er wordt vooral tech-house gedraaid op dit evenement, dus de liefhebbers van dit genre zullen het zeker naar hun zin hebben. De ticket sale van dit festival is bijna uitverkocht (15 mei 2021).

Wonderland Festival 

Datum: 5-7 november. Locatie: Amsterdam, Lelylaan. Meer info over Wonderland Festival. 

Wonderland is het festival met de line-up die iedereen omver blies. Houd je van hardere rave techno? Dan wil je dit evenement niet missen in het najaar. Het lijkt misschien nog ver, maar dat maakt de kans groter dat dit evenement doorgaat. Het evenement vindt namelijk pas plaats na ADE. Artiesten zoals TRYM, DYEN, en Krtm draaien op Wonderland Festival. Wat wil je nog meer? Het evenement wordt gevierd in Warehouse13, een geheel nieuwe evenement locatie vlakbij Lelylaan station (Amsterdam). Er zijn nog enkele tickets voor de vrijdag beschikbaar (15 mei 2021). Bekijk hier ons report van Wonderland winterfestival 2019.

Voor welke techno festivals 2021 heb jij al een ticket? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht!