The School of House – Ondernemen in de dance scene

Ondernemen in de dance scene

The School of House lanceert een wereldwijd e-learning platform voor opkomende artiesten en dance ondernemers.
De expertise van toonaangevende Nederlandse artiesten en dance-deskundigen zijn samengebracht in een lespakket vol masterclasses en consultancy van professionals uit de industrie. Zo leer jij van A tot Z hoe jij het kan gaan maken in de dance scene!

The School of House

Schoolofhouse.com is het digitale platform van (de fysieke) The School of House in A’DAM Toren te Amsterdam. In 2015 zijn ze de samenwerking aangegaan met dance-organisatie ID&T. Dé naam achter de grote feesten als Awakenings, Mysteryland, Q-dance en meer.

Nederland kent een rijke geschiedenis in de dance cultuur. Het doel van The School of House is dan ook om dertig jaar aan dancekennis en -ervaring in de evenementen organisatie te delen met de nieuwe generatie van aanstormend talent.

The School of House heeft een wereldwijd netwerk. Ze bieden met hun internationale educatieplatform een dynamische wisselwerking van kennis, ervaring en kansen, waarin bekend en onbekend talent van over de hele wereld met elkaar werken en van elkaar leren.
Al meer dan 2500 talenten van over de hele wereld hebben een opleiding gevolgd in de A’DAM Toren.

Leren ondernemen in de dance scene

Met een festivalzomer die in het water is gevallen hebben we natuurlijk tijd over…
Hoe mooi is het dan om in deze tijd de kans te pakken om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen!
De School of House zal de meest veelbelovende artiesten en ondernemers die deelnemen linken aan festivals, agentschappen en labels. Zo krijg je een vliegende start voor je carrière.

Voor het eerst wordt het lesmateriaal van The School of House overal ter wereld online beschikbaar gesteld voor artiesten en dance-ondernemers.
Met video masterclasses, werkboeken en feedback leer jij alles over het ondernemen in de dance scene.
Onderwerpen als DJ Strategy & Performance, Career & Bookings, Music Production, Artist Profile & Social Media, Legal & Business and Press & Public Relations komen hier allemaal aan bod.

De cursussen worden aangeboden in alle maten en op alle niveaus. Zo is er een Artist Starter Bundle voor de beginnende DJ/Producer. Maar ook een Artist Career Bundle voor de meer ervaren artiest.
Doe het zelf, of met persoonlijke coaching van grote namen. Waaronder DJ’s Sunnery James & Ryan Marciano, PR-manager van Martin Garrix, Joris Voorn en Charlotte de Witte José Woldring, de social media strateeg voor Hardwell en een van de Brand Directors van ID&T Events.
Ook zijn er aparte cursussen beschikbaar voor als je je specifiek wilt verdiepen in één bepaald onderwerp.

Voor meer informatie en het volledige aanbod check de site van Schoolofhouse.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial