Thone X | Goede én sierlijke gehoorbescherming

gehoorbescherming-op-festivals

Wie hoorde de kerkklok op Defqon1 vorig jaar? Het is een prachtig ritueel. Nog even dansen tussen de warriors en springen op de grond waar een publiek familie wordt. 

Een kritische blik naar de bezoekers toe ontdekt arme zielen. Niet iedereen geniet optimaal, want niet iedereen gebruikt gehoorbescherming. Goede oordoppen verbeteren de festivalbeleving. Aan de andere kant, je kunt het mensen niet kwalijk nemen. Oordopjes worden ontworpen om onzichtbaar gedragen te worden. Gehoorschade is zonder bescherming onvermijdelijk. Dat moeten we niet verbergen. Dat hoeft ook niet meer met de gehoorbescherming van Thone X.

Thone X | Gehoorbescherming met een boodschap

Tijdens ons onderzoek naar gehoorbescherming vonden we iets interessants: Thone X. Gehoorbescherming uit categorie sieraden. Oordoppen met verwisselbare, en zelf te ontwerpen ‘skins’. Thone ontwikkelt gehoorbescherming voor op festivals. Ze maken gebruik van een membraan dat alle geluidsfrequenties evenredig dempt. Dit houdt de muziek zuiver en maakt gesprekken verstaanbaar. Daarnaast is het de eerste designer oordop. Ze zijn mooi en vallen, in tegendeel tot de concurrentie, juist op. Thone heeft de missie: Het dragen van gehoorbescherming populair maken. Zo verspreiden ze de boodschap: “Geniet levenslang van muziek, bescherm je gehoor.” Je koopt dus niet alleen gehoorbescherming, je wordt deel van een oplossing. Want steeds meer van ons hebben op vroege leeftijd blijvende gehoorschade. Dat is zonde, want hoe gezonder je gehoor is, hoe intenser de festivalbeleving is. 

Gehoorbescherming met zelf te ontwerpen en vervangbare designs

Je raakt nooit uitgekeken op Thone X. Dit komt doordat ze gebruik maken van skins, verwisselbare buttons die je op de oordop klikt. Deze skins zijn los te bestellen en je kunt een eigen ontwerp aanleveren. Denk aan jouw logo, het logo van het festival waar je naartoe gaat, of je kiest gewoon een leuke kleur. Ze hebben ook skins van metaal en zelfs van 18 karaat goud. Zo matchen je oordoppen altijd bij je outfit en kom je geheel in thema op een festival. 

Thone is geen nieuwkomer

Thone X is het product waarmee het merk Thone hun missie wilt realiseren. Maar de early birds zijn geen proefkonijnen. De webshop ging vorig jaar maart open, en sinds een half jaar verkopen ze ook via Bol.com. Ze hebben de ervaring en kwaliteit om de missie te volbrengen. Eerdere producten die zij uitbrachten zijn de Thone M1 en de Thone D1. De oordoppen lijken op elkaar, maar ze verschillen sterk in de manier waarop ze geluid dempen. Lees over de technische verschillen tussen de filters in gehoorbescherming. 

gehoorbescherming voor de optimale festivalbeleving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial