Thuishaven Drive Thru festival: vanuit je auto!

Thuishaven Drive Thru 9 mei 2020 Corona festival

Afgelopen zaterdag (9 mei 2020) vond de eerste geslaagde editie van de Thuishaven Drive Thru plaats. Tijdens dit evenement kon je met je auto door het festivalterrein rijden en eten & drinken bestellen. Dit onder het genot van de heerlijke muziek van de Thuishaven Radio (die daar LIVE werd opgenomen).

Houd de website & Facebook van Thuishaven in de gaten voor de volgende edities van het Drive Thru festival!

Even lekker je huis uit!

Vervelen jullie je ook zo tijdens deze quarantaine-tijd? Wij van Festival Lovers namelijk wel! Gelukkig kwam Thuishaven met een (tijdelijke) oplossing: waarom maken we er geen take-away festival van? De eerste editie van de Drive Thru vond plaats in het weekend van 25 & 26 april, maar werd helaas afgezegd wegens groot succes. Logisch, want alle Festival Lovers in heel Nederland wisten van deze gebeurtenis af. En zeg nou zelf, wie had er wat beters te doen op die dag? Tenzij je natuurlijk in de zorg werkt, wij respecteren jullie allemaal enorm! Helaas waren er zoveel auto’s op het Thuishaven terrein afgekomen, dat het veels te druk werd en niet meer veilig was. Het evenement werd na 2 uur gedraaid te hebben afgelast.

Over de Thuishaven Drive Thru

Op 9 mei vond de tweede editie plaats (tijdens de 7e verjaardag van Thuishaven), die er wél in slaagde om volledig door te gaan! Je kon online een kaartje kopen. Je kon kiezen voor een bepaald tijdsbestek (dus bijvoorbeeld tussen 12:00 en 13:00 of tussen 20:00 en 21:00 etc). Zo konden ze het aantal bezoekers beperkt houden. De kosten van het kaartje kreeg je zo weer als korting bij het kopen van eten en drinken tijden de Drive Thru. Er waren wel een paar regels: je mocht maar met 2 mensen in de auto en je mocht ook niet zonder auto naar binnen. Eenmaal binnen kon de pret beginnen: je auto werd gewassen, je kreeg en drankje en bestelde je eten. Ondertussen draaide de DJ’s van radio Thuishaven op het terrein en kon je tijdens het wachten lekker genieten van de muziek. Je kon zelfs nog even een praatje maken met de DJ en dat allemaal van een veilige afstand.

Thuishaven Drive Thru 9 mei 2020 Corona festival

Muziek

Radio Thuishaven werd op 9 mei wederom live uitgezonden op het Thuishaven terrein met DJ & radiohost Michel de Hey (official) + Franky Rizardo, Luuk van Dijk, Wouter S, Kasper, Bart Skils, Prunk & Aron Friedman. De RADIO microfoon staat in het zand en iedereen kon vanuit de auto zijn ouders, opa’s, oma’s, scharrels etc. de groeten doen. Een mop vertellen mag ook, of je hond even laten blaffen vanuit de cabrio, verzin het maar!

Thuishaven Drive Thru 9 mei 2020 Corona festival

Het Menu

Naast verschillende drankjes, werd het menu van de Thuishaven Drive Thru klein gehouden. Maar dat betekende wél dat we de meest bekende opties uit de Thuishaven keuken konden kiezen! Denk aan: De classic Thuishaven burger, Vega burger, Spicy kipburger, Nasi met Javaanse kip, Nacho’s, Vega loempia en de Classic Thuishaven loempia!

Bekijk ook de vlog!

Deze video is afkomstig van hetfeestjevaniris.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial