Tiësto als hoofdact op 7th Sunday Festival

Tiësto op 7th Sunday Festival

Tiësto treedt voor het eerst sinds jaren weer op. Dit maakte de organisatie van 7th Sunday Festival vandaag bekend. Op 5 juni staat de wereldberoemde DJ uit Breda als hoofdact op 7th Sunday Festival.

Tiësto zijn laatste optreden in Nederland was in 2019. Op vrijdagavond 8 juli is dj Tiësto de afsluiter van Breda Live, dit stond al gepland en nu heeft hij dus aangekondigd dat hij al eerder in Brabant aanwezig zal zijn. Naast de Bredanaar komen ook andere top artiesten als FeestDJRuud en Snelle. De muziek zal voor iedereen rijkelijk zijn want EDM, Hardstyle, Urban, House, Techno, Techhouse, Deephouse, Electric, Big Room, Trap, Hip Hop, Live, Disco, R&B en Reggae zal vertegenwoordigt worden door top artiesten.

Line-up

De line up tot nu toe is Tiësto, 𝘈𝘭𝘱𝘩𝘢𝘣𝘦𝘵𝘪𝘤 𝘰𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘳𝘦:, Antoon, D-Block & S-te-Fan , FeestDJRuud XXL Lonely At The Tap!, Flemming, Lucas & Steve
Mark Knight, Morten, N-Vitral vs D-Fence, Rebelion, ROD, Snelle & De Lieve Jongens Band, STUK & Friends.

Coronapandemie

De afgelopen twee jaar ging 7th Sunday festival helaas niet door. De kaartverkoop is alweer gestart en de organisatie verwacht weer 45.000 tickets te verkopen en alleen maar blije gezichten te zien op de meest mooie pinksterzondag van het jaar.

In 2019 waren wij aanwezig op 7th Sunday voor een verslag. Lees hem hier!

7th Sunday Festival

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial