De zomer van 2023 belooft een spectaculaire festivalervaring te worden, met het langverwachte Untold Festival in Roemenië. Dit jaar heeft het festival een ongelooflijke line-up weten te strikken, met enkele van ‘s werelds grootste artiesten, waaronder Imagine Dragons, Martin Garrix, Armin van Buuren, Bebe Rexha en Eric Prydz.

Hoogtepunten op de Mainstage

Op de mainstage kunnen festivalgangers genieten van een indrukwekkende reeks artiesten. Armin van Buuren, een van de meest invloedrijke DJ’s ter wereld, zal het publiek betoveren met zijn kenmerkende trancebeats. Ook zullen de populaire artiesten Bebe Rexha en Imagine Dragons het podium betreden, waardoor het publiek wordt meegesleept in hun energieke en meeslepende optredens. Daarnaast kunnen festivalgangers genieten van de elektronische klanken van Martin Garrix, de hitmachine achter nummers als “Animals” en “Scared to be Lonely”. En laten we de legendarische Eric Prydz niet vergeten, die bekend staat om zijn epische en meeslepende sets.

Alchemy Stage: Untold Festival is een Magische Beleving
Naast de mainstage biedt het Untold Festival ook een unieke ervaring op de Alchemy stage. Hier kunnen festivalgangers genieten van een mix van underground en techno muziek, verzorgd door getalenteerde artiesten zoals Amelie Lens, Boris Brejcha en Marco Carola. Deze acts zullen het publiek meenemen op een reis vol hypnotiserende beats en meeslepende melodieën.

Een Festivalervaring om nooit te vergeten

Untold Festival 2023 vindt plaats van 3 tot en met 6 augustus in Cluj-Napoca, Roemenië. Met naar schatting 300.000 bezoekers belooft het een van de grootste festivals van het jaar te worden. Het festivalterrein biedt een adembenemende omgeving, waar festivalgangers kunnen genieten van de beste muziek, heerlijk eten en een bruisende sfeer. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het festival, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent om deze onvergetelijke ervaring niet te missen. Check ook de sociale media kanalen zoals de Facebook pagina van het festival.