Veilig feesten bij HEMtuin Terrastival!

HEMtuin Terrastival review ervaring zomer 2020

Terras + festival = Terrastival! Vanaf het laatste weekend van juni 2020 viert de HEMtuin elke week een Terrastival. Er zijn dinnershows, lichtshows en zelfs een festival museum. Ook kan je lekker genieten van een hapje en een drankje op het terras in Zaandam.

Huh, Terrastival?

In het jaar 2020 is er iets nieuws ontstaan. Aangezien de festivals wegens het coronavirus niet meer mogen plaatsvinden, maar de terrasjes ondertussen wel weer open mogen, komen verschillende organisaties nu met een Terrastival. Wat dus eigenlijk een terras en festival in één is! Je kan zo genieten van heerlijke muziek, met een drankje, op je favoriete festival locatie. Eerder waren we al naar het terrastival van Thuishaven geweest.

Dit is de HEMtuin!

De HEMtuin is vernoemd naar de locatie: de Hemkade (Zaandam). Jullie zijn misschien al eens eerder op deze locatie geweest, want het was de voormalige plek waar Dockyard festival gehouden werd. Samen met Mystic Garden hosten ze daarom hier het Terrastival (beide genoemde zijn technofestivals). De Hemkade is niet super goed te bereiken en daarom gaat er aan pont vanaf Amsterdam Centraal naar de kade. Het Terrastival zelf heeft verschillende onderdelen, waar ieder een ticket voor gekocht moet worden. Zo is er een dinnershow, gehost door Mystic Garden. Er is een lichtshow, gehost door Dockyard, met muziek van echte DJ’s. Er is zelfs een festival museum en een kindertheater. Ook lopen er live acrobatische acts rond over het terrein, om de bezoekers van het terras te vermaken. Kortom: genoeg te beleven!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bij binnenkomst in de HEMtuin, zie je een plattegrond staan. Je kan nu gelijk naar het onderdeel lopen waar jij voor gereserveerd hebt. Bij elk onderdeel staat een incheckbalie, waar je je ticket laat scannen voor dat onderdeel. Je moet dan wel even je handen desinfecteren voordat je naar binnen gaat. De verschillende delen werken allemaal met tijdvakken, dus zorg dat je op tijd bent! Eerder weg kan altijd en een rondje over het terrein lopen mag ook. Het bestellen van eten en drinken gaat via een QR-code, je komt dan op een website, waar je gelijk betaald. Het personeel komt je bestelling dan naar de gescande tafel brengen. Ook leuk om te weten: het terras is voor alle leeftijden!

Bekijk ook de vlog!

Onze festivalreporter Iris heeft ook een persoonlijke vlog gemaakt van het HEMtuin Terrastival! Check hem hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial