Verknipt ADE Day 2 – hete Techno beukers

Verknipt

Zoals je misschien wel weet duurt Amsterdam Dance Event in totaal 5 dagen. Verknipt had in deze midweek in totaal 3 feestdagen op de planning staan, elke keer met een andere line up. Wij werden gelijk verliefd op Day 2 en alles moest daarvoor wijken. Een Koninklijke line up voor harde techno liefhebbers met o.a. Dion, Dyen, Nico Moreno, Trym, ROD en [KRTM]. Het event werd gehouden in Warehouse 13, Elementstraat in Amsterdam. Deze locatie wordt nog wel eens door de war gehaald met Warehouse Amsterdam, zo ook door mij. We namen de verkeerde metro om er vervolgens achter te komen dat we toch weer terug konden. 

Parkeren

Toen we aankwamen bij Verknipt op de locatie was er een lange rij. We dachten dat we er eindelijk waren maar toen moesten we nog naar boven, een parkeergarage door en vervolgens een parkeerdek op. Eenmaal binnen kwamen we aan in een grote loods waar de Techno klappers gelijk door je oren dreunde. Er waren twee stages en de zalen werden gescheiden door een grote gang waar je kon chillen. Hier stonden picknicktafels, je kon er merchandise artikelen kopen en ijsjes halen. De ruimte had een beetje een oud warenhuis gevoel. Misschien daarom ook de naam van de locatie, bedenk ik me terwijl ik dit schrijf haha.

We spreken af bij de lockers

We liepen door de gang op Verknipt naar Area Y waar Dyen draaide. Ik begon gelijk te dansen want op deze muziek kan ik gewoon niet stilstaan. Ik draaide me hoofd om en ik was mijn vrienden meteen kwijt. Irritant is dat. Maar meestal kan je elkaar wel weer terug vinden door te appen. Het probleem was alleen dat er geen bereik in het pand was. Het was zo druk dat ik ze met geen mogelijkheid kon vinden en ik was dus op mezelf aangewezen. Dat is vaak niet zo’n probleem want, ik ga ook wel eens in mijn eentje naar een feestje.

Aan de beademing

Ander half uur later, heb ik ze eindelijk terug gevonden, in het rokershok waar enig bereik was maar, weinig zuurstof omdat het zo druk was. Toch een lichte opluchting want het is wel gezellig om met de mensen te zijn met wie je bent gekomen haha. We gingen naar de set van Nico Moreno en wat draaide hij lekker. Om naar deze zaal te kunnen moest je telkens eerst door de andere zaal heen lopen, elke keer werden hier zulke lekkere nummers gedraaid dat je even moest blijven staan om te dansen.

Verknipt ade

Links voor

Na Nico kwam mijn Techno crush Trym. Ik heb hem al vaker benoemd in mijn reports. We hebben al vaker een setje van hem mogen meemaken maar telkens was het zo druk in die tenten dat we hem niet echt konden zien. Vandaag was het mogelijk om helemaal vooraan te staan, en dat heb ik geweten. Het was zo ongelofelijk heet. Ik was zo nat, van douchen zou ik droger zijn. Op een gegeven moment was mijn haar zelfs gewoon nat. Iets wat ik normaal echt niet chill vind maar ik had het er voor over. Trym draaide anders dan wat ik eerder heb gehoord en dat is toch wel lekker als je een set van een dj vaker hebt gezien. Jammer genoeg waren er niet veel wc’s dus als ik weg zou moeten zou ik een groot deel van de set missen. Soms moet je keuzes maken op zo’n avond. Ik koos ervoor om te blijven staan en de set zo te omarmen dat ik niet meer hoefde te plassen maar alles eruit zweette. 

Kan het wat zachter?

Op het einde wilde we de set van SHLOMO nog bijwonen. Tot onze verbazing viel de muziek alleen uit en hij ging niet meer aan. Er waren namelijk klachten van geluidsoverlast. Haha, alsof we op een huisfeestje stonden. Hierdoor ging iedereen naar de enige zaal waar welk muziek werd gedraaid en hierdoor werd het super druk en nog heter. Veel mensen vonden dit niet chill. Ik vond het niet super erg, ik was zo oververhit van die setjes daarvoor, ik moest daar gewoon van bijkomen haha. Al met al was de locatie niet super maar al heb je een geweldige locatie met kut muziek, dan is ook niemand tevreden. Ik ging super voldaan naar huis en bij Verknipt NYE ben ik er gewoon weer bij, op een betere locatie met de zelfde Techno beukers als hier. 

Bedankt Verknipt voor deze hete en vooral fijne dag!

Aftermovie deel 1 staat op de Facebook pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial