VESTROCK 2022 maakt eerste namen bekend!

VESTROCK 2022

VESTROCK 2022

De organisatie van VESTROCK 2022 heeft de eerste namen bekend gemaakt. Lucas & Steve, maar ook de Nederlandse Suzan & Freek en de band Within Temptation zijn aanwezig op de elfde editie van het festival.

Naast deze namen zullen ook The Darkness, Wolfmother, Gavin James, Daithi, Thumper, Ten Times a Million en Nada Surf te vinden zijn op het Zeeuwse festival. Dit is pas het begin van een rij van 60 acts, de rest van de namen volgt later. Hieronder vallen artiesten, maar ook acts die een bijdrage leveren aan het theaterprogramma en de familieprogrammering. VESTROCK beschikt tevens over een camping en een bourgondisch aanbod aan eten en drinken.

De kaartverkoop voor VESTROCK 2022 is inmiddels gestart en je kan dus al tickets kopen. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2022 in Hulst.

Onderstaande video is de aftermovie van VESTROCK 2019.

Afgelopen november was er een kleine najaarsvariant van VESTROCK om de vriendschap vast te houden. Zie onderstaande movie met o.a. Chef Special, De Staat, Maan, Kris Kross Amsterdam, Stereo MC’s Mental Theo, Joe Buck, Frans Duijts, Donnie, Sophie Straat, Ramkot, Savine, Dirk., Tessa Dixon, Dopebwoy, Paceshifters, Hang Youth, Another Now, School is Cool, Headshrinkers en vele anderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial