Vier dagen genieten van topartiesten op verschillende stages, prachtig weer en goedkoop drank, dat is een kort, maar krachtige omschrijving van Balaton Sound. Goedkope borreltjes = katertjes in de ochtend. Dus hoe gaan we overdag ervoor zorgen dat deze katers zo snel mogelijk verdwijnen, zodat je de volgende nacht weer goed mee kan draaien op het festival. We vertellen je het in deze blog!  

Eetgelegenheden bij Balaton Sound

Eten en drinken is een levensbehoefte van de mens. Nadat je een avond goed hebt gedronken en gefeest is het vanzelfsprekend dat je lichaam voedingsstoffen nodig hebt om te kunnen herstellen. Maar eerlijk is eerlijk, op zo’n moment heb je misschien helemaal geen behoefte aan gezond katervoedsel, maar wil je juist genieten van al het ongezonde eten wat je maar kan bedenken. Op het festivalterrein zijn gelukkig genoeg eetplekken te vinden, van pizza tot aan chinees eten en van Grieks eten tot aan Hongaars eten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Inkakken is bijpakken bij Balaton Sound

Een andere manier om van je kater af te komen, is ervoor te zorgen dat je er niet een krijgt. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om de hele avond niet te drinken of door te halen, maar je kan er ook voor kiezen om gewoon in de ochtend eerst een borreltje te pakken.  Het festivallterein van Balaton Sound is al vroeg open, dus het klinkt als een goed idee om ’s ochtends te starten met een biertje. Een biertje is onder andere gemaakt van gist en brood is ook gemaakt van gist. Zien we al de overeenkomsten?

Droom lekker verder en geniet van het mooie Hongaarse weer

De temperaturen in Hongarije zijn op dit moment gemiddeld elke dag rond de dertig graden. Om binnen te zijn is natuurlijk veel te warm, waardoor mensen ervoor kiezen om uit te kateren door aan het meer te liggen. Slaap je lekker verder in de zon? Dan is de kans ook groot dat je rood of een bruin tintje mee terugneemt richting Nederland of België. Daarbij kan je natuurlijk ook af en toe een duik nemen om af te koelen.

Wees lekker actief met de dagactiviteiten rondom het Balaton meer

Ben je zoals de meeste mensen ervan overtuigd dat vier dagen katervoedsel eten, extra drinken of alleen maar slapen niet voldoende is om de volledige experience van Balaton Sound te hebben, dan is het mogelijk om vette dagactiviteiten doen! Zo is het mogelijk om te suppen op het Balaton Meer, mee te gaan met de Deluxe Boat (dit is te huren voor een groep van 2-11 personen voor maar 289 euro per groep!) of kan je ervoor kiezen om te gaan kajakken. Met deze oplossingen zorg je er zeker voor dat je de alcohol eruit zweet en kan je genieten van de prachtige omgeving van Balaton Sound.   Zien we jou volgend jaar?